Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Autoværksted efter moderne standarder

PF Biler er ét af de største og mest moderne autoværksteder på den jyske østkyst, og vi er placeret centralt lige uden for Århus. Vi udfører alle former for services og reparationer på værkstedet. Vores mission er, at vores kunder har én bilpartner, som er tilstede i alle aspekter som bilejer.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Forkæl din bil på ét af Danmarks største og mest moderne autoværksteder

Topmoderne Faciliteter

30 års erfaring

100% Fabriksgaranti

Mobilitetsservice

PF Biler lever op til skærpede miljøkrav - Gulvet vaskes hver dag

Skærpede miljøkrav til Autoværksteder

Vores nye bilværksted er bygget i 2016. Ét af vores væsentligste fokusområder har været, at fremtidssikre vores forretning på miljøområdet. Miljøstyrelsen hæver løbende barren for miljøbeskyttelse på værkstederne. PF Biler efterlever alle de skærpede krav om:

 • Håndtering og bortskaffelse af affald og spildolie
 • Luft- og lugtforurening
 • Vandforurening
 • Afstandsregler til forureningsfølsomme områder

Da vi vasker gulvet i hele virksomheden hver dag, kan vi i spøg bede Miljøstyrelsen om at fjerne fodtøjet, når deres repræsentanter kommer på kontrolbesøg på vores autoværksted 🙂

FerieTjek - en del af Mobilitetspartner

Tætte relationer → bedre service

Vores erfaring viser, at jo tættere relationer, vi har til vores kunder og deres biler, jo bedre kan vi hjælpe med alle behov som bilejer. Det indgående kendskab giver mulighed for, at udføre den bedste reparation og vedligeholdelse, inklusiv total service, som eksempelvis landsdækkende vejhjælp, og i sidste ende med prisgaranti på de samlede bilomkostninger.
Vi har derfor indført vores eget koncept, som vi kalder Mobilitetspartner, der godt beskriver vores vision.

Vi servicerer alle biler med 100% Fabriksgaranti

Din bil bevarer fabriksgarantien, når du foretager service og reparationer på vores autoværksted. Vi indkøber vores reservedele hos FTZ. Det er din kvalitetsgaranti.
Så uanset hvilke bilmærke du kører i, så er vores stempel i servicebogen lige så sikkert, som et stempel fra et mærkeværksted. Du er derfor sikret samme høje kvalitet, til en væsentlig lavere pris.
Finder vi fejl på din bil, som er indbefattet af bilens nybilsgaranti, sørger vi for at fejlen udbedres indenfor garantien, uden beregning.

Safeservice

Jo bedre kendskab vi har til dit køretøj, jo bedre er vi i stand til at servicere og reparere den. Det giver både bedre kvalitet og sikkerhed i reparationerne, og en markant bedre økonomi. Når mekanikeren løbende efterser den samme bil, ved han nøjagtig hvilken tilstand delene i bilen har. Der er ingen grund til at udskifte dele, som måske bare kræver smøring og rensning.

Karrosseri- og Skadecenter

Vi er medlem af Karrosseriogskadecenter.dk, der er godkendt af alle anerkendte forsikringsselskaber, til at udføre opretninger og reparationer på karrosseri og chassis, på alle bilmærker og modeller. Hos PF Skadecenter sikres du uddannede specialister, Vejhjælp og videretransport, State of the art lodning, svejsning, lim og nitteteknikker og godkendte reservedele i MQSP-klassen.

Altid Mobil

Vores kunder placerer i dag, trygt ansvaret for deres biler på vores skuldre, i sikker vished om, at vi sikrer deres mobilitet 24 timer i døgnet hele året rundt. Den samlede mobilitetsgaranti leverer vi med høj kvalitet og totalgaranti. Er vi mobilitetspartnere, så opnår du prisgaranti på dine samlede bilomkostninger

Din bil fortjener pleje på ét af Danmarks største og mest moderne autoværksteder

 • Topmoderne faciliteter – Bygget helt nyt bilværksted i 2016
 • Mobilitetspartner – Hjælper med alle bilbehov
 • 100% Fabriksgaranti – Bedste kvalitet til laveste priser
 • Karosseri- og Skadecenter – Reparation – vejhjælp → garanti
 • Prisgaranti – Vi matcher prisen
 • Det frie værksted – Ingen bindinger
 • Speed Tjek – Få bilen tjekket indenfor 10 minutter – Kan bilen ikke køre, så henter vi den og dig omgående
 • Mobilitetsservice – Kør på arbejde i lånebil, og kør hjem i egen bil efter arbejde
Ferietjek af bilen på PF Bilers autoværksted

For Virksomheder

Vores erhvervscenter har mange års erfaring med håndtering af bilflåden for virksomheder og offentlige institutioner. Som kun få i Danmark, leverer vi en totalservice med Autoværksted, Vejhjælp og skadecenter, for både virksomhedernes bilpark samt medarbejdernes private biler.

lånebil til førstegangsbilejere

Automester

Vi servicerer alle typer køretøjer og bilmærker med Automester kvalitet og sikkerhed. Automester sikrer autoværkstederne den bedste kvalitet på reservedele og uddannelse. Det betyder, at vi kan efterkomme alle de krav og forventninger, du som bilejer har i dag.

Vejhjælp - en del af PF Biler Safeservice

Vejhjælp

Vi afhenter og afleverer din bil, når du har behov for service, reparationer eller hvis bilen ikke vil starte. Opstår der pludselige problemer med bilen, henter vi dig og bilen, og udfører et Speed Tjek. Kan reparationen ikke udføres med det samme, låner vi dig en bil, så du er mobil, mens vi reparerer din bil.

Trustpilot