Autoværksted

PF Biler er ét af de største og mest moderne autoværksteder på den jyske østkyst, og vi er placeret centralt lige uden for Århus. Vi udfører alle former for services og reparationer på værkstedet. Vores mission er, at vores kunder har én bilpartner, som er tilstede i alle aspekter som bilejer.

Topmoderne faciliteter

30 års erfaring

100% fabriksgaranti

Mobilitetsservice

Vi servicerer alle biler på vores autoværksted nær Århus

Din bil bevarer fabriksgarantien, når du foretager bilreparation og service på vores autoværksted. Vi indkøber vores reservedele hos FTZ. Det er din kvalitetsgaranti.
Så uanset hvilke bilmærke du kører i, så er vores stempel i servicebogen lige så sikkert, som et stempel fra et mærkeværksted. Du er derfor sikret samme høje kvalitet, til en væsentlig lavere pris.
Finder vi fejl på din bil, som er indbefattet af bilens nybilsgaranti, sørger vi for at fejlen udbedres indenfor garantien, uden beregning.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos PF Biler går vi ikke kun op i bilens service – vi går også op i, at du har en god oplevelse. Derfor har vi stor fokus på, at give dig den bedst mulige hjælp til enhver tid. Vælg herunder, hvordan vi kan hjælpe dig.

Skærpede miljøkrav til autoværksteder

Vores nye bilværksted er bygget i 2016. Ét af vores væsentligste fokusområder har været, at fremtidssikre vores forretning på miljøområdet. Miljøstyrelsen hæver løbende barren for miljøbeskyttelse på værkstederne. PF Biler efterlever alle de skærpede krav om:

  • Håndtering og bortskaffelse af affald og spildolie
  • Luft- og lugtforurening
  • Vandforurening
  • Afstandsregler til forureningsfølsomme områder

Da vi vasker gulvet i hele virksomheden hver dag, kan vi i spøg bede Miljøstyrelsen om at fjerne fodtøjet, når deres repræsentanter kommer på kontrolbesøg på vores autoværksted.

Tætte relationer - bedre service

Vores erfaring viser, at jo tættere relationer, vi har til vores kunder og deres biler, jo bedre kan vi hjælpe med alle behov som bilejer. Det indgående kendskab giver mulighed for, at udføre den bedste reparation og vedligeholdelse, inklusiv total service, som eksempelvis landsdækkende vejhjælp, og i sidste ende med prisgaranti på de samlede bilomkostninger.


Vi har derfor indført vores eget koncept, som vi kalder Mobilitetspartner, der godt beskriver vores vision.