Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

PF Biler er frit og sikkert

Hos os er du sikret 100% Fabriksgaranti og 3 års garanti på reservedele. Få samme stempel i servicebogen
som hos forhandler, til væsentlig lavere pris.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
PF Biler sikrer OE standarder fra EU

Vi indkøber vores reservedele hos Danmarks største reservedelsgrosssist FTZ. Alle de reservedele vi anvender, ligger i MQSP klassen, der står for “Matching Quality Spare Parts”.
Det sikrer dig 3 års garanti på alle reservedele. Det betyder, at din bil opretholder den højeste standard, til en væsentlig lavere pris.

Vores autoværksted er frit og sikkert

PF Biler er et frit og uafhængigt bilværksted, og det betyder billigere priser for dig. Betyder det så, at vi leverer mindre sikkerhed eller lavere service end forhandlernes bilværksteder? Nej, på et frit autoværksted som vores, med Automester som partner, er du sikret minimum den samme sikkerhed og service, som forhandlernes værksteder.

Kør bil uden bekymringer

Vi har i 30 år drevet autoværksted og vejhjælp, og vores stempel i servicebogen er lige så sikkert som et stempel fra mærkeværkstedet. Så uanset hvilke bilmærke du har, bevarer du 100% fabriksgaranti.
Vi servicerer og reparerer din bil i overensstemmelse med bilfabrikanternes specifikationer. Automesters datasystemer, sikrer os alle bildata, samt service guidelines og informationer udstukket af bilfabrikanterne.

Reservedele i “Matching Quality Spare Parts”

Hos PF Biler behandler vi din bil med minimum samme kvalitet og sikkerhed som hos mærkeforhandlernes værksteder, men til en langt billigere pris.
Opdager vores automekanikere fejl på bilen, som er indbefattet af bilens nybilsgaranti, sørger vi for, at fejlen repareres, indenfor garantien, uden beregning

Hos PF Biler er du sikret:

Prisgaranti

100 % Fabriksgaranti

30 års erfaring og knowhow

3 års garanti på alle reservedele

Miljøsikring

Mobilitetsgaranti

Automester stempel

Højeste kvalitet og service

Frisk kaffe på kanden og te i “lydpotten”

Trustpilot