Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Bilservice handler om mobilitet

Vi er en bilservice forretning med egen Vejhjælp og ét af landets største og mest moderne Automester værksteder og skadecentre. Men vi er meget mere end det. I de 30 år vi har serviceret danske bilejere, har vi stræbt efter, at udfylde alle vores kunders behov. Derfor ved vi, at vi skal løse dine samlede mobilitetsbehov.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Om os

Vi kalder os selv Mobilitetspartner. Det betyder, at du kan forvente en fleksible bilpartner,
du altid har ved hånden, til at håndtere alle dine behov som bilejer.
Vores base er jysk og vores rækkevidde er national.

Topmoderne Autoværksted

PF Vejhjælp

PF Skadecenter

PF Erhvervcenter

PF er Peter Faarborg

Peter er født ind i bilverdenen. Man siger tit at noget ligger i vores DNA. I Peter´s tilfælde kan man sige, at han har benzin i blodet, bilos i lungerne og olie under neglene.
Siden Peter startede virksomheden for over 30 år siden, har han opbygget en markant profil, både internt og eksternt i Bilbranchen. Han har været mønsterbryder, og altid sat kunden i centrum, når branchen omkring ham har været lidt tung og immobil.

En profil i dansk motorsport

Peter debuterede som racerkører i Pro Four Racing i 1998. Samarbejdet med Pro Four Racing kulminerede i 2002 med et dansk mesterskab i Yokohama Cup 1600 klassen. Året efter skiftede teamet til Renault Clio Cup.
Peter og PF Biler har siden arbejdet med unge talenter i dansk motorsport, som blandt andet har hjulpet Petter Granlund til et dansk mesterskab i 2007.

PF Biler har ligeledes stået bag Frederik Schandorff siden de helt unge år. Frederik er i dag én af Danmarks allerstørste talenter, og slutter i toppen i DTC i 2017.
PF Biler er stadig en stor del af dansk motorsport. Til Classic Race I Aarhus er PF Biler udvalgt til at sørge for sikkerheden og rydningen af de racerbiler, der er kommet på afveje – endnu et speciale, firmaet kan føje til listen af kompetencer.

Dialog internt og med kunderne

Vi har erfaret, at via samarbejde internt på tværs af afdelingerne på autoværkstedet, administrationen, autohjælp og erhvervsafdelingen, skabes en dynamik som vi drager fordel af, når vi efterlever kundernes mangeartede behov.
Grundigt forarbejde er afgørende for effekten og kvaliteten af de opgaver, som udføres i en servicevirksomhed. Derfor investerer vi  mange resurser i samtaler med kunderne i indledningsfasen, for at skabe konsensus inden udførelsen af opgaven. Og vi går hånd i hånd med kunderne fra første kontakt, via udførelsen af opgaven til overdragelsen af bilen.

Peters mantra er:

  • Hvordan kan jeg bedst hjælpe kunden?
  • Hvordan kan jeg bedst gøre en forskel for kunden?
  • Hvordan kan jeg bedst rådgive kunden?
  • Hvordan kan jeg bedst medvirke til at skabe værdi for kunden?
Om PF Vejhjælp

PF Vejhjælp

PF Vejhjælp er en uafhængig redning- og bjærgningstjeneste, Vi har over 30 års erfaring med vejhjælp og bjærgning i Danmark, så du kan føle dig helt tryk, ved at lade os håndtere transporten af din bil. Vi kan sågar have en lånebil med ud til dig, hvis du har behov for hurtig mobilitet.

Om PF Erhvervscenter

PF Erhvervscenter

Vores erhvervscenter har mange års erfaring med håndtering af bilflåden for virksomheder og offentlige institutioner. Som kun få i Danmark, leverer vi en totalservice med Autoværksted, Vejhjælp og skadecenter, for både virksomhedernes bilpark samt medarbejdernes private biler.

PF Skadecenter bruger PF Vejhjælp

PF Skadecenter

Vi er medlem af Karrosseriogskadecenter.dk, der hjælper os til at følge udviklingen på skadesområdet. På grund af de nye avancerede bilkonstruktioner, kræver skade- og karrosseriarbejde stor ekspertise. Derfor er vores medarbejdere på løbende kurser.

Trustpilot