Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Bjærgning og fritrækning i 30 år

PF Vejhjælp assisterer med bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Vi rykker ud til alle typer havarier, fastkørsler og uheld, med personbiler, varevogne, landbrugsmaskiner, lastbiler og busser. Vores kompetente bjærgere får hurtigt, effektivt og sikkert dit køretøj trukket fri. Vi står for viderebugsering, hvis der er uoprettelige skader, som ikke kan repareres på stedet.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
I 30 år er vi aldrig rykket ud til en opgave, vi ikke kunne klare indenfor:
bjærgning – fritrækning – bugsering – autotransport

Vi tilbyder ikke guld, sølv og bronze abonnement. Vi tilbyder i stedet landets billigste priser med prisgaranti. Du betaler kun, når du har behovet. Prisgarantien gælder ved alle vores assistancer.
Vores redningsbiler klarer alle opgaver, som findes indenfor vores arbejdsområde. Alt tungt kan bjærges. Kontakt os 24/7 – 365 dage om året. I PF Vejhjælp holder vi aldrig fri.

Danmarks hurtigste responstid

Akut assistance med ét klik

Faste priser

Lokalt forankret

Fritrækning af landbrugsmaskiner

Fritrækning af landbrugsmaskiner

Vi hører tit, at landmændene klager over vejret. Men vi ved godt, at det ikke kun handler om vilkårene for deres afgrøder. De ofte meget våde vejrforhold om foråret og efteråret, giver landmændenes maskinel svære arbejdsvilkår i marken, hvor mejetærskeren, gyllevognen eller kornvognen sætter sig fast, og traktoren borer sig ned. Når det sker, så er PF Vejhjælp´s  bjærgningsektion klar med Unimogger, som virkelig skal sætte hælene i, for at fritrække maskinellet.

Unimoggen-en stærk bjærger

Stærke bjærgere

Redderne i PF Vejhjælp har over 30 års erfaring med bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Vi assisterer ved alle typer havarier, fastkørsler og uheld, med personbiler, varevogne, landbrugsmaskiner, lastbiler og busser. Vores kompetente bjærgere får hurtigt, effektivt og sikkert dit køretøj trukket fri. Vi står for viderebugsering, hvis der er uoprettelige skader, som ikke kan repareres på stedet.

LANDETS HURTIGSTE RESPONSTID

PF Vejhjælp er den eneste uafhængige vejhjælp- og bjærgningstjeneste, som er lokalt forankret i Øst- og Midtjylland. Kun ved at være tæt på kunderne, kan vi være hurtigt på stedet, når behovet er akut. Det skaber ro hos vores kunder.
Du kan få fat på os via ét enkelt klik på hjemmesiden eller på Google. Alle medarbejdere har en teknisk autohjælp- og mekanikerbaggrund, så du uden viderestilling og ventetid, bliver betjent hurtigt og professionelt.
Du kan også kontakte PF Vejhjælp på vores alarmcentral, men vi betjener dig lokalt på kontakttidspunktet. Derved kan du få fat i os øjeblikkeligt, når uheldet er ude.
Det gør os i stand til at levere landets suverænt hurtigste responstid.

Mobilitet er omsætning

Når vores biler og lastbiler er på vejen skaber det omsætning. Det ved vi også er tilfældet for dig. Derfor er responstiden en afgørende faktor for, hvem du vælger til at bjærge for dig.

I PF Vejhjælp bruger vi alle de moderne kommunikationskanaler, så du omgående kan få fat i os, når du har brug for akut assistance, enten via SMS, Messenger eller Facebook. Vi betjener selvfølgelig også stadig de gamle metoder, som E-mail og telefonopkald. Jow jow her hos PF Vejhjælp er vi skam med på beatet.. 😊.

Faste priser
Vi har faste priser på bjærgning og fritrækning opgaver. PF Vejhjælp garanterer dig én fast lav pris, inden vi påbegynder opgaven, så du er sikker på, at der ikke kommer ubehagelige efterregninger.
Vi kan ikke sikre imod havari og skader, men vi kan til gengæld hjælpe omgående, når uheldet er ude.

Vores Maskiner

MAN 13 240 4X4. En kraftfuld fritrækker og grillvogn. Dette specialopbyggede multifunktionskøretøj udfører alle tunge opgaver for landbrugsbedrifter, vognmænd, skovbrug og busselskaber. Dette kraftfulde monster fritrækker og bjærger fritrækker alt.

MERCEDES-BENZ 1524 ATEGO med 14 tons kran. Lastbilen har udrykningstilladelse
Den er specialopbygget med bjærgningsanordning og slæbning. Udrykningskøretøjet, der er udstyret med skydelad og grill, kan læsse 4,8 tons. Mercedes’en er ideel til maskintransport, entreprenørmateriel, færdselsuheld, bugsering, starthjælp og hjulskift. Lastbilen kan læsse alt med og uden hjul.
Denne lastbil er med kran og kran åge, så vi kan løfte, uden at røre køretøjet.

Man 12 210 TGL med udrykning tilladelse og bjærgningsanordning og slæbning. Denne redningsbil er med skydelad og grill. Lastbilen kan læsse 4,075 tons, og er specialbygget til færdselsuheld, maskintransport, starthjælp, hjulskift, døråbning m.fl.. Lastbilen er nem at komme rundt med i midtbyen, når den som redningsbil læsser alt materiel med og uden hjul.

MAN 12 250 TGL. Redningskøretøjet har udrykningstilladelse, og er opbygget med bjærgningsanordning og slæbning. Bilen er med skydelad og grill. Denne lastbil kan læsse tungt materiel, entreprenørmaskiner, varebiler, ja alt med og uden hjul op til 3,745 ton.  Den er rigtig god til færdselsuheld, maskintransport og starthjælp.

Ingen opgave er for stor eller kompleks

  • Bjærgning af landbrugsmaskiner
  • Bjærgning af lastbiler
  • Bjærgning af skovningsmaskiner
  • Bjærgning af busser
  • Fritrækning af traktor og mejetærsker på mark
  • Fritrækning af lastbiler i grøften
  • Bugsering af lastbiler
  • Bugsering af entreprenørmaskiner
  • Bugsering af landbrugsmaskiner
PF Skadecenter bruger PF Vejhjælp

Skadecenter

PF Skadecenter har de mest moderne værktøjer, til at udfører alle former for skade- og karrosseriarbejde. Vores medarbejdere uddannes på det FTZ ejede akademi – Karrosseriogskadecenter.dk

Erhvervsaftale med vejhjælp og bjærgning

Faste priser med prisgaranti

Vi har faste priser på bjærgning og fritrækning opgaver. PF Vejhjælp garanterer dig én fast lav pris, inden vi påbegynder opgaven, så du er sikker på, at der ikke kommer ubehagelige efterregninger.
Vi kan ikke sikre imod havari og skader, men vi kan til gengæld hjælpe omgående, når uheldet er ude.
PF Erhverv tilbyder udvidet service til danske virksomheder.

Fejllæsning-af-vagtbilen

Autoværksted

PF Biler er ét af Danmarks største og mest moderne autoværksteder. Vores værksted udfører reparationer og services af alle typer køretøjer, med 3 års garanti.

Trustpilot