Bjærgning og fritrækning

I 30 år er vi aldrig rykket ud til en opgave, vi ikke kunne klare indenfor: bjærgning – fritrækning – bugsering – autotransport.

Vi tilbyder ikke guld, sølv og bronze abonnement. Vi tilbyder i stedet landets billigste priser med prisgaranti. Du betaler kun, når du har behovet. Prisgarantien gælder ved alle vores assistancer.
Vores redningsbiler klarer alle opgaver, som findes indenfor vores arbejdsområde. Alt tungt kan bjærges. 

Hurtig responstid

30 års erfaring

Bjærgning og fritrækning

Døgnservice 24/7 - 365

PF Vejhjælp er medstifter af bjærgning.dk

Bjærgning.dk er den eneste landsdækkende redningstjeneste som er selvejet. Når uheldet er ude, er nærhed og hurtig respons en afgørende faktor, for at give dig tryghed. Med Bjærgning.dk sikrer vi tilstedeværelse helt ude i lokalområderne.

Stærke bjærgere
Redderne i PF Vejhjælp har over 30 års erfaring med bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Vi assisterer ved alle typer havarier, fastkørsler og uheld, med personbiler, varevogne, landbrugsmaskiner, lastbiler og busser. Vores kompetente bjærgere får hurtigt, effektivt og sikkert dit køretøj trukket fri. Vi står for viderebugsering, hvis der er uoprettelige skader, som ikke kan repareres på stedet.

Bjærgning.dk

Ingen opgave er for stor eller kompleks

Bjærgning i bugterne omkring Djursland

Under udførelse bjærgningsopgaver har vi fået flere forespørgsler på, om vi kan flytte mindre både, uden at de skal op på land. Derfor har vi anskaffet denne lille kraftkarl. Med denne Jetski kan vi flytte mindre både over kortere afstand, både nemmere og ofte hurtigere, end hvis vi fragter over land. Vi ved endnu ikke hvor stor efterspørgslen er, men vi starter dette pilotprojekt op, for at klare de forespørgsler vi allerede har fået.
Har du en båd liggende i bugterne omkring Djursland, som du ønsker flyttet, så ring til vores bjærgningsafdeling, så søsætter vi bæstet her.

Landets hurtigste responstid med vedhjælp

PF Vejhjælp er den eneste uafhængige vejhjælp- og bjærgningstjeneste, som er lokalt forankret i Øst- og Midtjylland. Kun ved at være tæt på kunderne, kan vi være hurtigt på stedet, når behovet er akut. Det skaber ro hos vores kunder.

Du kan få fat på os via ét enkelt klik på hjemmesiden eller på Google. Alle medarbejdere har en teknisk autohjælp- og mekanikerbaggrund, så du uden viderestilling og ventetid, bliver betjent hurtigt og professionelt.
Du kan også kontakte PF Vejhjælp på vores alarmcentral, men vi betjener dig lokalt på kontakttidspunktet. Derved kan du få fat i os øjeblikkeligt, når uheldet er ude.
Det gør os i stand til at levere landets suverænt hurtigste responstid.

Vejrforhold

Når et køretøj skal fritrækkes, har vejret en vigtig betydning for, hvilke forbehold der bør tages. Der er mange mulige udfordringer, som selv de professionelle til tider får sved på panden over – det kan f.eks. være når et køretøj skal trækkes fri fra grøften, mudder eller sne. Hos PF biler har vi gennem vores mange år i branchen oplevet lidt af hvert, hvilket gør os i stand til at håndtere alle typer af opgaver indenfor fritrækning. Vi har alle de nødvendige remedier, der skal bruges til at trække både små og store køretøjer fri.

 

Fritrækning uden abonnement

Alle vores ydelser (inkl. vejhjælp og fritrækning) kræver ikke et abonnement. Du får en god og fair pris i telefonen, før vi rykker ud til opgaven.
PF biler holder til lidt udenfor Århus og dækker et bredt område – derudover har vi dygtige samarbejdspartnere i hele landet, der er til at stole på.

 

Hvad gør jeg hvis min bil kører fast?

Hvis uheldet er ude, og din bil ender med at sidde fast, er der nogle sikkerhedsmæssige forbehold, du bør tage for din og andre trafikanters skyld.  

  1. Først og fremmest bør, du slog katastrofeblinket til for at signalere, at du er kørt fast. Hvis du er i besiddelse af en advarselstrekant, bør du også stille den, så den synlig for andre bilister.
  2. En fejl, som mange begår, når de forsøger at få deres køretøj fri, er at trykke speederen i bund i et desperat forsøg på ​​at slippe fri. Dette vil i de fleste tilfælde forværre situationen. 
  3. Det kan i nogle tilfælde lade sig gøre at trække en bil fri med hjælp fra en anden personbil. Det er dog vigtigt at tage højde for bilernes størrelsesforhold for at undgå, at en mindre bil trækker mere, end hvad den kan holde til. Dette kan i sidste ende skade begge biler. 
  4. For at fritrække et køretøj skal man bruge et godkendt træktov. Det er vigtigt, at man ikke bare anvender et almindeligt tov/reb, da dette nemt kan knække. 
  5. Når træktovet er fastmonteret, skal motoren i begge biler tændes. Det er vigtigt, at den fastkørte bil sættes i frigear, og at hjulene drejer i den samme retning før den trækkes fri.

I mange tilfælde er fastkørslen for kritisk eller for kompliceret for en almindelig personbil at trække fri. Hos PF biler tilbyder vi fritrækning af din bil, uanset hvilket tidspunkt på døgnet behovet skulle opstå.