Bjærgning og fritrækning

I 30 år er vi aldrig rykket ud til en opgave, vi ikke kunne klare indenfor: bjærgning – fritrækning – bugsering – autotransport.

Vi tilbyder ikke guld, sølv og bronze abonnement. Vi tilbyder i stedet landets billigste priser med prisgaranti. Du betaler kun, når du har behovet. Prisgarantien gælder ved alle vores assistancer.
Vores redningsbiler klarer alle opgaver, som findes indenfor vores arbejdsområde. Alt tungt kan bjærges. 

Hurtig responstid

30 års erfaring

Bjærgning og fritrækning

Døgnservice 24/7 - 365

PF Vejhjælp er medstifter af bjærgning.dk

Bjærgning.dk er den eneste landsdækkende redningstjeneste som er selvejet. Når uheldet er ude, er nærhed og hurtig respons en afgørende faktor, for at give dig tryghed. Med Bjærgning.dk sikrer vi tilstedeværelse helt ude i lokalområderne.

Stærke bjærgere
Redderne i PF Vejhjælp har over 30 års erfaring med bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Vi assisterer ved alle typer havarier, fastkørsler og uheld, med personbiler, varevogne, landbrugsmaskiner, lastbiler og busser. Vores kompetente bjærgere får hurtigt, effektivt og sikkert dit køretøj trukket fri. Vi står for viderebugsering, hvis der er uoprettelige skader, som ikke kan repareres på stedet.

Bjærgning.dk

Ingen opgave er for stor eller kompleks

Bjærgning i bugterne omkring Djursland

Under udførelse bjærgningsopgaver har vi fået flere forespørgsler på, om vi kan flytte mindre både, uden at de skal op på land. Derfor har vi anskaffet denne lille kraftkarl. Med denne Jetski kan vi flytte mindre både over kortere afstand, både nemmere og ofte hurtigere, end hvis vi fragter over land. Vi ved endnu ikke hvor stor efterspørgslen er, men vi starter dette pilotprojekt op, for at klare de forespørgsler vi allerede har fået.
Har du en båd liggende i bugterne omkring Djursland, som du ønsker flyttet, så ring til vores bjærgningsafdeling, så søsætter vi bæstet her.

Landets hurtigste responstid med vedhjælp

PF Vejhjælp er den eneste uafhængige vejhjælp- og bjærgningstjeneste, som er lokalt forankret i Øst- og Midtjylland. Kun ved at være tæt på kunderne, kan vi være hurtigt på stedet, når behovet er akut. Det skaber ro hos vores kunder.

Du kan få fat på os via ét enkelt klik på hjemmesiden eller på Google. Alle medarbejdere har en teknisk autohjælp- og mekanikerbaggrund, så du uden viderestilling og ventetid, bliver betjent hurtigt og professionelt.
Du kan også kontakte PF Vejhjælp på vores alarmcentral, men vi betjener dig lokalt på kontakttidspunktet. Derved kan du få fat i os øjeblikkeligt, når uheldet er ude.
Det gør os i stand til at levere landets suverænt hurtigste responstid.