Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Virksomhedens medarbejdere består af et forenet, talentfuldt og forberedt hold af mennesker, der ser PF Biler som den bedste i branchen, snarere end et tidligt springbræt på karrierevejen. Staben består ikke kun af fagfolk med høj knowhow og kompetencer inden for deres felt. De er også uddannet(af Peter) i kundepleje. Derfor ligger kundeservice dybt i deres mindset, når de møder om morgenen.

Kommunikationen er derfor direkte, ærlig, autentisk, personlig og menneskelig, med et stærkt signal om, at vi ønsker at hjælpe, og gøre en forskel. Det er det image vi ønsker vores kunder skal give os, og som er fundamentet i vores mission.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Peter - himself

Peter

Peter har over 30 års erfaring i autobranchen og autohjælp. Peter er en kærlig og bestemt chef, der lægger stor vægt på kompetenceudvikling i medarbejderstaben. Det betyder, at PF Biler i dag servicerer alle typer biler, uanset mærker og brændstoftyper.

Henna

Henna er PF Biler´s blæksprutte. Henna er en ung kvinde på 52 år, der varetager opgaver som kundemodtager, indskriver og bogholderi. Derudover er hun disponent i autohjælp divisionen. Henna er stærk til at have rigtig mange bolde i luften ad gangen.

Claus

Claus kan snart fejre 25 års jubilæum som automekaniker, på trods af sin unge alder. Claus er 44 år gammel og PF Biler´s værkfører. Han har gennemgået et hav af efteruddannelser, blandt andet skadetekniker og han gennemgår Automester´s diplomuddannelse.

Riko

Riko er 38 år og blev uddannet som automekaniker i 2000. Riko er værkførerassistent og har gennemgået en del testerkurser, bla. kalibreringsudstyr til kamera, radar og laserudstyr.

Jonas

Jonas er 29 år gammel og blev uddannet automekaniker i 2008. Jonas´s kompetencer klær ham på til at udføre alle typer reparationsopgaver.

PF Biler - Benjamin

Benjamin

Benjamin er 26 år gammel. Han har været udlært automekaniker i 5 år. Benjamin er ligeledes meget kompetent, og kan reparere og servicere alle typer biler uanset mærke og type.

PF Biler - Brian

Brian

Brian er 31 år gammel, og vores dækspecialist. Derudover er han arbejdsmand og udfører mange varierende opgaver.

Benno

Benno er 42 år gammel og har været chauffør i Autohjælp divisionen i 6 år. Benno har en baggrund som lastvognsmekaniker med speciale i busser.

Patrick

Patrick er 25 år og har været chauffør i autohjælp divisionen siden 2016. Han drager fordel af sin baggrund som bygningskonstruktør i det daglige arbejde med løft og transport af tungt materiel.

PF Biler - Frederik

Frederik

Frederik er 19 år gammel og halvvejs igennem automekanikeruddannelsen, som varer 4,5 år.

Lucca

Lucca er en hårdtarbejdende og seriøs arbejdsdreng, som klarer mange forskellige opgaver på værkstedet.

Trustpilot