Medarbejdere hos PF Biler

Virksomhedens medarbejdere består af et forenet, talentfuldt og forberedt hold af mennesker, der ser PF Biler som den bedste i branchen, snarere end et tidligt springbræt på karrierevejen. Staben består ikke kun af fagfolk med høj knowhow og kompetencer inden for deres felt. De er også uddannet(af Peter) i kundepleje. Derfor ligger kundeservice dybt i deres mindset, når de møder om morgenen.

Kommunikationen er derfor direkte, ærlig, autentisk, personlig og menneskelig, med et stærkt signal om, at vi ønsker at hjælpe, og gøre en forskel. Det er det image vi ønsker vores kunder skal give os, og som er fundamentet i vores mission.

Peter

Peter har over 30 års erfaring i autobranchen og autohjælp. Peter er en kærlig og bestemt chef, der lægger stor vægt på kompetenceudvikling i medarbejderstaben. Det betyder, at PF Biler i dag servicerer alle typer biler, uanset mærker og brændstoftyper.

Claus

Claus kan snart fejre 25 års jubilæum som automekaniker, på trods af sin unge alder. Claus er PF Biler´s værkfører. Han har gennemgået et hav af efteruddannelser, blandt andet skadetekniker og han gennemgår Automester´s diplomuddannelse. Claus er blevet medindehaver 01-01-2023.

Riko

Riko blev uddannet som automekaniker i 2000. Riko er værkførerassistent og har gennemgået en del testerkurser, bla. kalibreringsudstyr til kamera, radar og laserudstyr. Riko er blevet medindehaver 01-01-2023.

Henna

Henna er PF Biler´s blæksprutte. Henna varetager opgaver som kundemodtager, indskriver og bogholderi. Derudover er hun disponent i autohjælp divisionen. Henna er stærk til at have rigtig mange bolde i luften ad gangen.

Jens Christian

Jens startede i praktik ved PF Biler og i lærer v/automester på lystrupvej i Risskov

Jens startede ved PF Biler 21/06-2021 og er en dygtig og god kollega.

Frederik

Frederik er udlært mekaniker og er fortsæt gennem oplæring hos PF Biler, da vi er ved at uddanne ham til autotekniker indenfor el og fejlfindinger.

Mads

Mads er mekanikerlærling.

Emil

Emil præstekjær er i øjeblikket til svendeprøve og snart udlært.

Mikkel

Mikkel hjælper vores kunder med alt indenfor dæk. Hans titel i huset er “dækmand”.

Jesper

Jesper bidrager med sin store erfaring som Autoredder og Bjærger.

Benno

Benno har været chauffør i Autohjælp divisionen i 6 år. Benno har en baggrund som lastvognsmekaniker med speciale i busser.

Mark

Mark Bech er uddannet bilmekaniker hos Peugeot & Citroën i Skanderborg. Mark kører også for vores autohjælp- og bjærgningsdivision.