Automester og PF Biler

Vi har valgt Automester, fordi deres efteruddannelsesprogram sikrer, at vores mekanikere, som er specialister på hver deres felt, bliver opdateret med den nyeste udvikling indenfor autoteknik. Det er nødvendigt for at servicere og reparere alle køretøjer uanset bilmærke, inklusiv de helt nye biler.

Mange fordele ved Automester

Automesterkæden er en stærk partner, hvis vi skal tilbyde en samlet mobilitetsservice, der lever op til de skærpede krav om garanti og kvalitet.

Hos PF Biler er vi stolte af samarbejdet med Automester.

Fordele ved Automester

Automester - hvem og hvad?

AutoMester blev grundlagt i 1993, og har vokset sig landsdækkende med over 400 autoværksteder og 1100 faguddannede mekanikere og autoteknikere. Automesterkæden er ejet af FTZ Autodele og værktøj A/S, som er Danmarks største leverandør af kvalitetsreservedele og værktøj til autobranchen.

Vores tilknytning til Automester sikrer dig 100% fabriksgaranti og 3 års garanti på alle reservedele.

Automester sikrer garantien

Automester kræver, at autoværkstederne i kæden kun bruger OE godkendte reservedele, for at kunne opretholde nybilsgarantien ved serviceeftersyn og reparationer.

Automester hjælper os ligeledes med hele tiden, at være opdateret omkring nye og forbedrede teknikker og værktøjer på autoværkstedet, for at kunne efterleve nye lovgivninger og krav fra bilfabrikkerne.

Automester er fuld af fordele

Vi er medlem af Automester kæden, ikke fordi Automester er Danmarks største værkstedskæde, men ganske enkelt fordi det er den mest professionelle værkstedskæde, som tilbyder flest services til de danske bilejere.

Kvalitet og sikkerhed

For dig betyder vores samarbejde med Automester, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder. I mere end 30 år har vi betjent danske bilejere på vores bilværksted, Karrosseri- og Skadecenter samt vejhjælp. Samarbejdet med Automester gør, at du er sikret en mobilitetspartner, der lever op til tidens krav til kvalitet og service.


Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang. Hos PF Biler bevarer du fabriksgarantien, uanset hvor du har købt din nye bil.