Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Vi sætter dig i centrum

Vi anerkender bilbranchens udfordringer med forestående omvæltninger, grundet ændrede forbrugsmønstre og teknologisk udvikling. Som vores kunde i fremtiden, har du ikke nødvendigvis behov for at eje et køretøj. Du har behov for mobilitet. Vi har lært, at oplysning, mobilitet, service og fleksibilitet er afgørende, for at tilfredsstille dig som moderne kunde.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Individuelle løsninger

Vi tilpasser os tiden trends, hvor oplysning, mobilitet, service og fleksibilitet er afgørende for, at udfylde dine behov som moderne kunde.
Er du ung førstegangs-bilejer? Er du senior med mange års erfaring som bilejer? Benytter du bilen meget, og til lange ferieture, eller kører du kun korte ture til og fra arbjede? Vi skræddersyer vores service til den enkelte kundes bilstatus.

Vi har derfor sammensmeltet vores forskellige afdelinger, autoværkstedet, vejhjælpen, skadecenter og erhvervscenter, så vi kan tilbyde ét samlet servicekoncept, som dækker alle behov for mobilitet. Vi kalder det mobilitetspartner. Fordelene er:

  • Laveste pris på de samlede bilomkostninger
  • Tætte relationer resulterer i bedre service, lavere priser og gratis tillægsydelser
  • Højere kvalitet i reparation
  • Hurtigere responstid
  • Skræddersyet løsninger
  • 100 % mobilitet
  • Gratis tillægsydelser
  • Større effektivisering

Visionen er livstidskunder

Den er selvfølgelig letkøbt, bare at bede kunderne om loyalitet, men vi har erfaret, at når vi formår at få kunderne til at bruge HELE vores forretning, så er alle vindere. Vores kunder behøver kun ét telefonnummer, når de får et bilrelateret behov, lige fra reparationer, skader og vejhjælp, til ferieklargøring og indkøb. Ved at have kendskab til bilen, kan vi levere effektiv service og reparation, der betyder prisgaranti for dig.
Ved vi, at bilen kun serviceres hos os, kan vi ligeledes give garantier og unikke gratis tillægsydelser.

Kommunikation i servicen
Vores kommunikation er flydende, så alt hvad vi ved om din bil, formidler vi videre til dig. Og vi udfører aldrig arbejde på bilen uden din accept.
Forenklet sagt betyder det, at vi engagerer dig i vores arbejde med bilen. Det betyder også, at du kan forvente en fleksible bilpartner, du altid har ved hånden.

Skadecenter er medlem af Dansk Bilbranchråd

Autoværksted

PF Biler er ét af Danmarks største og mest moderne bilværksteder. Din bil er sikret den højeste kvalitet indenfor reparation og service, med 100% Fabriksgaranti. Mens bilen er på vores værksted, forsynes du selvfølgelig med lånebil.

Vejhjælp - en del af PF Biler Safeservice

Vejhjælp

En af de højst værdsatte ydelser i vores mobilitetsservice, er vores vejhjælp. Driftsstop og uheld kommer altid ubelejligt, derfor er det super vigtigt, at du har mulighed for assistance med det samme. Vores kunder nyder i dag godt af, at blive bugseret til værkstedet med bilen.

Speed Tjek hos PF Biler

Speed Tjek

Vi har lært, hvor vigtig mobiliteten er for dig. Vores Speed Tjek sikrer, at din bil undersøges indenfor 10 minutter, hvis der er opstået et pludseligt problem, med en advarselslampe der blinker, eller hvis bilen siger en mærkelig lyd. Vil bilen ikke starte, kommer vi og henter dig omgående.

Trustpilot