Erhvervsservice med vejhjælp hos PF Biler

PF Erhverv tilbyder en komplet pakke af serviceydelser, der hjælper din virksomhed til optimal driftsøkonomi og mobilitet. Som Jeres samarbejdspartner indenfor drift af bilflåden sikrer vi, at din virksomhed altid har en dedikeret Mobilitetspartner til rådighed, der hjælper igennem hele processen – fra erhvervelse til fornyelse.

Skræddersyet løsning

Mobilitetsgaranti

Unik vejhjælp

Prisgaranti

Erhversløsninger til firmabiler

Løsning designet til din virksomhed

Hele vores forretning handler om nem og enkel mobilitet, så man ikke skal bruge tid og ressourcer som bilejer – og det gælder selvfølgelig også for vores erhvervskunder. Hos PF Biler samles servicen af hele vognparken. Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig, så du er 100 % serviceret inklusiv vejhjælp, med prisgaranti.

Prissikkerhed

Du har budgetsikkerhed i hele løbetiden. Det betyder, at du er sikret imod ubehagelige ekstraregninger. Vi kan ikke sikre imod havari og skader, men vi kan til gengæld hjælpe omgående, når uheldet er ude. Både hvis du har leasing eller købsaftale hos os, eller hos andre, hvor du mangler den fulde service med landsdækkende vejhjælp.

Bilværksted med garanti

Vi servicerer alle biler med fabriksgaranti. Din bilflåde bevarer fabriksgarantien, når du foretager service og reparationer hos os. Vi indkøber vores reservedele hos FTZ, som udelukkende leverer dele af EU godkendt OE standard. Det er din kvalitetsgaranti. Så uanset hvilke bilmærker bilparken består af, så er vores stempel i servicebogen lige så sikker, som et stempel fra et mærkeværksted. Du er derfor sikret samme høje kvalitet, til en væsentlig lavere pris.  Finder vi fejl på bilerne, som er indbefattet af nybilsgarantien, sørger vi for, at fejlen udbedres, indenfor garantien, uden beregning.

Samme service på medarbejdernes private biler

Vi tilpasser vores totalservice til din virksomhed og dine medarbejdere, om du har 5 biler eller 50 køretøjer i bilparken. Vores firmaaftale indeholder serviceeftersyn, vedligeholdelse, reparationer og landsdækkende vejhjælp.

PF Erhver er uden sidestykke i Danmark

Blandt vores erhversaftaler med firmabiler indeholder følgende:

Erhvervsaftale for hele virksomheden

Vi har sammensat et professionelt virksomhedskoncept, hvor din virksomhed, ud over bilparken, kan tilbyde medarbejderne en lukrativ værkstedsordning, der inkluderer service, landsdækkende vejhjælp og leasing.

Erhvervsaftale med værkstedservice og vejhjælp

Du finder ingen serviceaftale i Danmark, som indeholder samme serviceniveau og vejhjælp. Hvordan kan vi det? Det kan vi, som ét af landets største Automester værksteder og PF Vejhjælp.

Vi udnytter det bedste fra de to organisationer, til at skabe en komplet bilservice, der skaber værdi, for din virksomhed og dine medarbejdere. Den gode forretning, er når bilen kører på vejen igen inden for én arbejdsdag.