Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Safeservice – Sammen skaber vi sikkerheden

Vores vision er at blive Mobilitetspartner for vores kunder. Fremtidens forbrugere har behov for mobilitet.
Altså at have én partner, som er tilstede i alle aspekter som bilejer.
Mobilitetspartner betyder, at du har én samarbejdspartner, som tilbyder nogle helt unikke services til dig som bilejer.
Vi kalder det Safeservice.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Din Mobilitetspartner løser alle dine behov som bilejer

Totalservice

100% mobilitet

Vejhjælp

Prisgaranti

Ferietjek af bilen på PF Bilers autoværksted

Partnere i Mobilitet

Bilmekanikere arbejder på samme måde som læger. Jo bedre vi kender patienten, desto bedre kan vi behandle sygdommen. Jo bedre vi kender din bil, desto mere effektivt kan vi pleje den, til en langt billigere pris. Der er ingen grund til at skære armen af, hvis man kan nøjes med at lægge den i gips…
Derfor strækker vi os langt, for at beholde vores kunder i butikken.

Vi har derfor sammensat en partneraftale, som skaber fordele for både dig og os: 

  • Du er sikret en bilpartner, der løser alle dine behov, med prisgaranti
  • Vi er sikret en kunde, hvor vi kender patienten, og derved yde den optimale behandling og vedligeholdelse.
PF Skadecenter hjælper med udfyldelse af skadesanmeldelse

Hvad er SAFEservice?

Vi er ikke som de andre, vi er noget for os selv. Den sang kender vi vist alle 🙂 

Vores Safeservice aftale er ikke en abonnementsaftale, hvor man betaler et fast beløb om måneden. I stedet inkluderer vores Safeservice aftale, en prisgaranti på alle services og reparationer. Du betinger så, at du ikke bruger andre autoværksteder og bilservice virksomheder. Fordelene er:

  • Èn autotekniker som kender din bil indgående → større kvalitet i servicen
  • Du betaler kun, når du har behovet
  • Du opnår mange gratis tillægsservices
  • Unik vejhjælp
  • Mulighed for finansiering – bedre end abonnement

Derfor Mobilitetspartner

Vores kunder placerer i dag, trygt ansvaret for deres biler på vores skuldre, i sikker vished om, at vi sikrer deres mobilitet 24 timer i døgnet – hele året rundt. Den samlede mobilitetsgaranti leverer vi med høj kvalitet og totalgaranti. Er vi mobilitetspartnere, så opnår du prisgaranti på dine samlede bilomkostninger.

Mobilitetsgaranti

betyder, at du og din bil kommer sikkert hjem – helt hjem. Derfor stiller vi naturligvis en lånebil til rådighed, når vi kommer retur til værkstedet. Er du uheldig, at være involveret i trafikuheld, kan vi have en lånebil med ud til uheldsstedet. Mobilitetsgarantien hos PF Biler dækker, hvis uheldet er ude, og bilen er/har:
Driftsstop – Været Stjålet – Punkteret – Trafikskadet – løbet tør for brændstof – Påfyldt forkert brændstoftype – mistet nøgle.

SAFESERVICE giver prisgaranti

Hele vores forretning handler om nem og enkel mobilitet, så du ikke skal bruge tid på at være bilejer. Hos PF Biler er  du 100 % serviceret inklusiv vejhjælp, med prisgaranti.

Vi prioriterer livstidskunder

Hvis du lader os stå for din bils services og reparationer, belønner vi dig med gratis vejhjælp. Det kalder vi MOBILITETSGARANTI. Vores MOBILITETSGARANTI gælder døgnet rundt, så du altid kan få hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Ved akutte bilproblemer skal du blot ringe til +45 86941990 – Vi er fremme indenfor 1 time.

Din bil er SAFE hos PF Biler

PF Biler er ét af de mest moderne autoværksteder i Danmark, der giver dig professionel kvalitet med prisgaranti. Hvorfor? Fordi vi synes, at det skal være nemmere og billigere, at være bilejer i Danmark.

Med PF Biler som din Mobilitetspartner, får du SAFEservice:

Bliv SAFE som Mobilitetspartner

Er du Mobilitetspartner med PF Biler og har overholdt eftersynsintervallerne hos os, dækker Mobilitetsgarantien i hele Danmark.
Vores mobilitetsgaranti gælder selvfølgelig også for IKKE Safeservice kunder. Vi får naturligvis dig og bilen sikkert hjem, selv om SAFESERVICE betingelsen ikke er opfyldt. Omkostningerne i forbindelse med afhentningen vil blive aftalt og faktureret separat.
Almindelige serviceeftersyn er ikke dækket af SAFESERVICE, eller hvis problemet er selvforskyldt, altså hvis dit køretøj har været på et andet autoværksted, efter indgået Safeservice aftale med os.

PF Biler kredit Et samarbejde med Automester og Resursbank

PF Biler er behjælpelig med kreditløsninger, som passer til din økonomi.

PF Kredit er et godt alternativ til dig, som selv ønsker at bestemme, hvordan og hvornår du vil betale. Du kan med fordel benytte dig af denne finansieringsmulighed, hvis du ønsker kortvarig betalingsfrihed eller rateafdrag. Afvikler du betalingen indenfor 12 måneder, er lånet rentefrit.

Ønsker du, at drage fordel af denne finansieringsmulighed, skal du blot oplyse, hvilke betingelser du ønsker, på tidspunktet, hvor du modtager indbetalingskortet, måneden efter dit køb. Vælger du, at indbetale hele beløbet, tillægges der ingen renter eller gebyrer.
Ansøg om PF Kredit her

Tjek de gunstige kreditmuligheder her

Om PF Erhvervscenter

For Virksomheden

Vores erhvervscenter har mange års erfaring med håndtering af bilparken for virksomheder og offentlige institutioner. Som kun få i Danmark, leverer vi totalservice med autoværksted, Vejhjælp og skadecenter, for både virksomhedernes bilflåde samt medarbejdernes private biler.

lånebil til førstegangsbilejere

Automester

Vi servicerer alle typer køretøjer og bilmærker med Automester kvalitet og sikkerhed. Automester sikrer autoværkstederne den bedste kvalitet på reservedele og uddannelse. Det betyder, at vi kan efterkomme alle de krav og forventninger, du som bilejer har i dag.

Vejhjælp - en del af PF Biler Safeservice

Vejhjælp

Vi afhenter og afleverer din bil, når du har behov for service, reparationer eller hvis bilen ikke vil starte. Opstår der pludselige problemer med bilen, henter vi dig og bilen, og udfører et Speed Tjek. Kan reparationen ikke udføres med det samme, låner vi dig en bil, så du er mobil, imens vi reparerer din bil.

Trustpilot