Skadecenter hos PF Biler når Århus er et topmoderne karrosseri og skadecenter.

Vores skadecenter er godkendt af alle anerkendte forsikringsselskaber i Danmark, til at udføre opretninger og reparationer på karosseri og chassis på alle bilmærker og modeller. Vi modtager via. karrosseriogskadecenter.dk krav og guidelines direkte fra bilproducenterne. Det kvalificerer PF Skadecenter til at efterleve de krav og forventninger, som udstikkes af forsikringsselskaberne.

Er skaden sket, hjælper vi hurtigt og helt med:

Akut vejhjælp

Hele skaden

Skadeanmeldelse

Mobilitetsservice

Få hjælp til papirarbejdet

I PF skadecenter inkluderer vores service også vejledning og færdiggørelse af skadesanmeldelsen, den efterfølgende dokumentation og indrapportering. Vi har i mange år samarbejdet med alle de anerkendte forsikringsselskaber, og kender deres individuelle sagsprocedurer. Ser her en liste over alle de anerkendte forsikringsselskaber, vi samarbejder med i dag. De danske forsikringsselskaber

Reservedele til din bilmodel

Når din bil oprettes hos os, har du garanti for at sikkerheden opretholdes. Det har du, fordi vi kun bruger originale reservedele og dele i MQSP-klassen. Reservedelene i denne klasse er et kvalitetsstempel som sikrer samme kvalitet som originale dele, der overholder EU´s OE standarder, bare til en markant lavere pris end originale reservedele.

Når vi I vores karosseri- og skadeafdeling udfører karosseriarbejde, skadesopretning og buleudretning på alle bilmærker og modeller, er du sikret minimum den samme kvalitet og sikkerhed, bare til en markant billigere pris.

Efterbehandling

Efter skadesopretningen og andre reparationer træder efterbehandlingen i gang. Her bliver alle svejsninger, lodninger, nitter og andre samlinger efterbehandlet, malet og rustbeskyttet.

Efterbehandlingsprocedurerne skal ligeledes overholde bilfabrikanternes og forsikringsselskabernes krav. Når bilen ruller ud fra PF Skadecenter kan du forvente, at bilen står i mindst den samme stand som før skaden.

Uddannede specialister

En uddannet automekaniker og autotekniker er ikke specialist i opretning af karrosseri og chassis. Det kræver en overbyggende specialuddannelse. Hos PF Biler er vores teknikere på løbende uddannelsesforløb på FTZ´s uddannelsesakademi, som er ét af Danmarks mest respekterede uddannelsescentre i Autobranchen.
For at efterleve de skærpede krav omkring karrosseri og pladearbejde, følger vores medarbejdere løbende Karrosseriteknikeruddannelsen på akademiet, hvor de blandt andet uddannes til at arbejde med de nyeste værktøjer og svejse- og lodningsmaterialer, for at kunne mestre de nyeste sammenføjningsmetoder som lim- og nitteteknik og MIG lodning. Forkert udførelse truer sikkerheden for dig og dine medpassagerer.

Læs mere om de skærpede regler ved karrosseri- og skadesarbejde i denne artikel i Motormagasinet, skrevet af Henrik Nordstrøm Mortensen.

Vejhjælp og videre transport

Har du driftsstop i forlængelse af din skade, og bilen ikke kan køre fra stedet, træder PF vejhjælp omgående til og leverer den hjælp du har behov for. PF Vejhjælp er en uafhængig redning- og bjærgningstjeneste, der leverer totalservice med værkstedsservice, skadecenter, til private og virksomheder.

Vi har over 25 års erfaring med vejhjælp og bjærgning i Danmark, så du kan føle dig helt tryk, ved at lade os håndtere transporten af din bil. Vi kan sågar have en lånebil med ud til dig, hvis du har behov for hurtig mobilitet.