Vejhjælp nær Århus hos PF Biler

Har du brug for akut vejhjælp? Ring til os straks på 86 941 990.

Redderne i PF Vejhjælp har over 30 års erfaring med vejhjælp, bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Vi assisterer ved alle typer havarier, fastkørsler og uheld, med personbiler, varevogne, landbrugsmaskiner, lastbiler og busser. Vores kompetente bjærgere får hurtigt, effektivt og sikkert dit køretøj reddet. Vi står for viderebugsering, hvis der er uoprettelige skader, som ikke kan repareres på stedet.

Vores redningsbiler klarer alle opgaver, som kan findes indenfor vores arbejdsområde. Alt tungt kan bjærges. Kontakt os 24/7 – 365 dage om året.

Vi tilbyder hurtig og effektiv vejhjælp i Århus og omegn.
Vi rykker ud til både store og små opgaver, hvad end der er tale om færdselsuheld eller en tom benzintank. I forbindelse med vores vejhjælp, i og omkring Århus, tilbyder vi, at dit køretøj kan transporteres til vores autoværksted, så vores erfarne mekanikere kan vurdere og rette op på eventuelle skader. Som én af de største udbydere af vejhjælp i Århus, er effektiviteten af vores udrykningstid ekstraordinær. Dette betyder også, at vi er nogle af de første der når frem til et ulykkessted og derfor skal være i stand til hurtig behandling og vurdering af mulige skaders omfang.

Hastighed

Tryghed

Fleksibilitet

Rutine

Kom hurtigt videre med vejhjælp fra PF Biler

Vi har indbygget en unik autoservice til vores vejhjælp- og bjærgningstjeneste. Vi tror på, at du som moderne forbruger, efterspørger en servicepartner, som hjælper med alle behov. Derfor har vi inkluderet flere muligheder for, at du hurtigt kan komme videre:

Stærke relationer

Hos PF Vejhjælp råder vi over en høj teknisk knowhow indenfor autohjælp, der gør os i stand til at løse en hvilken som helst bjærgning og fritrækning. Vi sendes ud til trafikulykker hvor både personbiler, men også store lastbiler, lastvognstog og traktorer er involveret.

PF vejhjælp har et stærkt hold af rutinerede reddere og bjærgere. Som vejhjælps bjærger skal du ikke kun være faglig stærk. Vi er ofte først ude ved uheld, hvor der er personskade involveret. Det kræver virkelig en erfaren redder, at bevare roen i supporteringen af de sårede og deres pårørende. Det har vi lært, selvom vi altid bliver berørt af situationen.
Vi ved også, at vores reaktionstid er afgørende i en uheldssituation, så når du ringer til vores vejhjælp assistance har du ofte et akut problem, der kræver vores øjeblikkelige respons. Vores kommunikationskanaler er derfor designet så effektivt, at du kun skal bruge ét klik eller én opringning, før vi tager aktion

Vidste du, at PF Vejælp har danmarks hurtigste responstid?

Du kan kontakte PF Vejhjælp på vores alarmcentral døgnet rundt, hvor vi servicerer dig lokalt på kontakttidspunktet. Det gør os i stand til at levere landets suverænt hurtigste responstid.

Vores assistance bliver skræddersyet til nøjagtig dit behov. Oplever du driftsstop med bilen, henter vi dig, din kæreste og bilen, og bringer dig derhen, hvor du ønsker. Som selvstændig bilservice virksomhed, har vi selvfølgelig også professionelt autoværksted. Det betyder, at vi kan gøre dit uheld meget billigere, end hvis du bruger udelukkende vejhjælp firmaer.

Nærhed giver tryghed

Når man leverer et produkt, som kræver omgående assistance, er det vigtigt, at være tæt på. Når det brænder på, skal udrykningen være omgående og effektiv. Vi kører øjeblikkeligt, hvad enten dit køretøj har driftsstop på grund af:

Til alle type biler

Hos PF kan vi hjælpe alle bilister.
Vi tilbyder naturligvis også vejhjælp til elbiler. Der er inden for de seneste år, sket en stor stigning i antallet af elbiler på vejene. Derfor har vi sørget for at udvikle en procedure, som sikrer håndtering af vejhjælp til elbiler. Bilen kan ikke lades på stedet, men vi kan sagtens fragte dem til nærmeste ladestander, eller sikkert frem til din husstand eller værksted.

Uden abonnement

Hos os kan du modtage vejhjælp uden abonnement. Behovet for vejhjælp kan opstå pludseligt og da vi ønsker at være tilgængelige for alle, er et abonnement ikke nødvendigt. Vi behandler din henvendelse og sender den rette hjælp i din retning, i både akutte og mindre akutte situationer. Fordelen ved denne løsning er, at du som kunde, kun betaler for den service, som du modtager. Vores priser er faste og vores medarbejdere informerer altid om prisens omfang, afhængigt af den individuelle opgave, så du ikke skal frygte en uventet, høj regning.

Oversigt over vores maskinpark

Man 12 210 TGL med udrykning tilladelse og bjærgningsanordning og slæbning. Denne redningsbil er med skydelad og grill. Lastbilen kan læsse 4,075 tons, og er specialbygget til færdselsuheld, maskintransport, starthjælp, hjulskift, døråbning m.fl.. Lastbilen er nem at komme rundt med i midtbyen, når den som redningsbil læsser alt materiel med og uden hjul.

MERCEDES-BENZ 1524 ATEGO med 14 tons kran. Lastbilen har udrykningstilladelse
Den er specialopbygget med bjærgningsanordning og slæbning. Udrykningskøretøjet, der er udstyret med skydelad og grill, kan læsse 4,8 tons. Mercedes’en er ideel til maskintransport, entreprenørmateriel, færdselsuheld, bugsering, starthjælp og hjulskift. Lastbilen kan læsse alt med og uden hjul.
Denne lastbil er ligeledes nem at komme rundt med i centrum af byen, og den er med kran og kran åge, så vi kan løfte, uden at røre køretøjet.

MAN 13 240 4X4. En kraftfuld fritrækker og grillvogn. Dette specialopbyggede multifunktionskøretøj udfører alle tunge opgaver for landbrugsbedrifter, vognmænd, skovbrug og busselskaber. Dette kraftfulde monster fritrækker og bjærger alt.

MAN 12 250 TGL. Redningskøretøjet har udrykningstilladelse, og er opbygget med bjærgningsanordning og slæbning. Bilen er med skydelad og grill. Denne lastbil kan læsse tungt materiel, entreprenørmaskiner, varebiler, ja alt med og uden hjul op til 3,745 ton.  Den er rigtig god til færdselsuheld, maskintransport, starthjælp, hjulskift, døråbning, og så er lastbilen nem at komme rundt med i byområder.

FORD TRANSIT 350L 2,0 TDCI 155 HK.  Redningsbilen har udrykningstilladelse.
Ladvognen er opbygget med bjærgningsanordning og slæbning, og er ideel til små biler med hurtig udrykning ved starthjælp, hjulskift, døråbning m.fl.

FORD TRANSIT CUSTOM 2,2 TDCI. Denne bil har udrykningstilladelse og tilladelse til tavlekørsel.
Den er ligeledes specialbygget til dyretransport. Ved tavlekørsel, typisk ved biluheld, udfører vi asfalt reparationer og lapper små huller i vejen.