Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Akut vejhjælp – ring 86941990

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Vejhjælp og fritrækning handler om

Redderne i PF Vejhjælp har over 30 års erfaring med vejhjælp, bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Vi assisterer ved alle typer havarier, fastkørsler og uheld, med personbiler, varevogne, landbrugsmaskiner, lastbiler og busser. Vores kompetente bjærgere får hurtigt, effektivt og sikkert dit køretøj reddet. Vi står for viderebugsering, hvis der er uoprettelige skader, som ikke kan repareres på stedet.

Vores redningsbiler klarer alle opgaver, som kan findes indenfor vores arbejdsområde. Alt tungt kan bjærges. Kontakt os 24/7 – 365 dage om året. I PF Vejhjælp holder vi aldrig fri.

Hastighed

Tryghed

Fleksibilitet

Rutine

Vejhjælp - en del af PF Biler Safeservice

Fordi min Mobilitet er vigtig

Vi har indbygget en unik autoservice til vores vejhjælp- og bjærgningstjeneste. Vi tror på, at du som moderne forbruger, efterspørger en mobilitetspartner, som hjælper med alle behov. Derfor har vi inkluderet flere muligheder for, at du hurtigt kan komme videre:

 • lånebil med ud til dig
 • hjulskift eller lapning på stedet
 • reparation på stedet
 • batteriskift
 • transport til nærmeste offentlige transport
Peter-Faarborg-himself-klar-til-vejhjælps-assistance

Stærke Bjærgere

Hos PF Vejhjælp råder vi over en høj teknisk knowhow indenfor autohjælp, der gør os i stand til at løse en hvilken som helst bjærgning og vejhjælp. Vi sendes ud til trafikulykker hvor både personbiler, men også store lastbiler, lastvognstog og traktorer er involveret.
PF vejhjælp har et stærkt hold af rutinerede reddere og bjærgere. Som vejhjælps bjærger skal du ikke kun være faglig stærk. Vi er ofte først ude ved uheld, hvor der er personskade involveret. Det kræver virkelig en erfaren redder, at bevare roen i supporteringen af de sårede og deres pårørende. Det har vi lært, selvom vi altid bliver berørt af situationen.
Vi ved også, at vores reaktionstid er afgørende i en uheldssituation, så når du ringer til vores vejhjælp assistance har du ofte et akut problem, der kræver vores øjeblikkelige respons. Vores kommunikationskanaler er derfor designet så effektivt, at du kun skal bruge ét klik eller én opringning, før vi tager aktion.

Når uheldet er ude!

At holde i nødsporet med familien på vej til konfirmation i Jylland, i myldretiden, er en skræmmende oplevelse, som rigtig mange af os har prøvet. Det værste er næsten usikkerheden om, hvad der skal ske, og hvordan vi får løst problemet, og hvordan vi kommer videre.
Hele PF Vejhjælp forretningen er bygget på mere end 30 års erfaring med redning af vores nødstedte kunder. Vi ved derfor, at responstid, tryghed og mobilitet er de vigtigste parametre, for en succesfuld redning og bjærgning. Vores dialog med dig er derfor informerende, rolig og handlekraftig.

Vidste du, at PF Vejhjælp har Danmarks hurtigste responstid?

Du kan kontakte PF Vejhjælp på vores alarmcentral døgnet rundt, hvor vi servicerer dig lokalt på kontakttidspunktet. Det gør os i stand til at levere landets suverænt hurtigste responstid.
Vores assistance bliver skræddersyet til nøjagtig dit behov. Oplever du driftsstop med bilen, henter vi dig, dine kæreste og bilen, og bringer dig derhen, hvor du ønsker. Som selvstændig bilservice virksomhed, har vi selvfølgelig også professionelt autoværksted. Det betyder, at vi kan gøre dit uheld meget billigere, end hvis du bruger udelukkende vejhjælp firmaer.

Nærhed giver tryghed

Når man leverer et produkt, som kræver omgående assistance, er det vigtigt, at være tæt på. Når det brænder på, skal udrykningen være omgående og effektiv. Vi kører øjeblikkeligt, hvad enten dit køretøj har driftsstop på grund af:

 • Tom benzintank
 • fastkørt
 • færdselsuheld
 • Punktering
 • Mekanisk fejl
 • Fejlpåfyldning af brændstof
 • Døroplukning

Oversigt over vores maskinpark

Man 12 210 TGL med udrykning tilladelse og bjærgningsanordning og slæbning. Denne redningsbil er med skydelad og grill. Lastbilen kan læsse 4,075 tons, og er specialbygget til færdselsuheld, maskintransport, starthjælp, hjulskift, døråbning m.fl.. Lastbilen er nem at komme rundt med i midtbyen, når den som redningsbil læsser alt materiel med og uden hjul.

MERCEDES-BENZ 1524 ATEGO med 14 tons kran. Lastbilen har udrykningstilladelse
Den er specialopbygget med bjærgningsanordning og slæbning. Udrykningskøretøjet, der er udstyret med skydelad og grill, kan læsse 4,8 tons. Mercedes’en er ideel til maskintransport, entreprenørmateriel, færdselsuheld, bugsering, starthjælp og hjulskift. Lastbilen kan læsse alt med og uden hjul.
Denne lastbil er ligeledes nem at komme rundt med i centrum af byen, og den er med kran og kran åge, så vi kan løfte, uden at røre køretøjet.

MAN 13 240 4X4. En kraftfuld fritrækker og grillvogn. Dette specialopbyggede multifunktionskøretøj udfører alle tunge opgaver for landbrugsbedrifter, vognmænd, skovbrug og busselskaber. Dette kraftfulde monster fritrækker og bjærger alt.

MAN 12 250 TGL. Redningskøretøjet har udrykningstilladelse, og er opbygget med bjærgningsanordning og slæbning. Bilen er med skydelad og grill. Denne lastbil kan læsse tungt materiel, entreprenørmaskiner, varebiler, ja alt med og uden hjul op til 3,745 ton.  Den er rigtig god til færdselsuheld, maskintransport, starthjælp, hjulskift, døråbning, og så er lastbilen nem at komme rundt med i byområder.

FORD TRANSIT 350L 2,0 TDCI 155 HK.  Redningsbilen har udrykningstilladelse.
Ladvognen er opbygget med bjærgningsanordning og slæbning, og er ideel til små biler med hurtig udrykning ved starthjælp, hjulskift, døråbning m.fl.

FORD TRANSIT CUSTOM 2,2 TDCI. Denne bil har udrykningstilladelse og tilladelse til tavlekørsel.
Den er ligeledes specialbygget til dyretransport. Ved tavlekørsel, typisk ved biluheld, udfører vi asfalt reparationer og lapper små huller i vejen.

Vores redningsbiler klarer alle tænkelige opgaver. Alt tungt kan bjærges. Kontakt os 24/7 – 365 dage om året. I PF Vejhjælp holder vi aldrig fri.

 • Trafikuheld
 • Driftsstop
 • Autotransport
 • Bjærgning af landbrugsmaskiner
  Fritrækning af traktor, fastkørt eller væltet → vi sender Unimoggen
 • Fritrækning af fastkørte lastbiler
  Alle slags lastbiler, trækkere, sættevogne og tankbiler
 • Bjærgning af skovningsmaskiner
  Fritrækning og rejsning af skovmaskiner i svært terræn
 • Fritrækning og bugsering af busser
 • Bugsering af lastbiler
 • Bugsering af traktorer
 • Bugsering af gravemaskiner
 • Transport af entreprenørmaskiner
 • Bugsering af sættevogne
PF Skadecenter bruger PF Vejhjælp

Skadecenter

Vi er medlem af Karrosseriogskadecenter.dk, der hjælper os til at følge udviklingen på skadesområdet. På grund af de nye avancerede bilkonstruktioner, kræver skade- og karrosseriarbejde stor ekspertise. Derfor er vores medarbejdere på løbende kurser.

lånebil til førstegangsbilejere

Automester

Vi servicerer alle typer køretøjer og bilmærker med Automester kvalitet og sikkerhed. Automester sikrer autoværkstederne den bedste kvalitet på reservedele og uddannelse. Det betyder, at vi kan efterkomme alle de krav og forventninger, du som bilejer har i dag.

Erhvervsaftale med vejhjælp og bjærgning

For virksomheder

Vores erhvervscenter har mange års erfaring med håndtering af bilparken for virksomheder og offentlige institutioner. Som kun få i Danmark, leverer vi totalservice med autoværksted, Vejhjælp og skadecenter, for både virksomhedernes bilflåde samt medarbejdernes private biler.

Trustpilot