PF Biler er et fuldservice autoværksted, hvor bilreparation og servicen er i top

Jo det betyder, at vi reparerer og servicer alle biler, uanset mærke, alder og type, med 100% Fabriksgaranti og 3 års garanti på alle reservedele. Vores autoværksted er nybygget i 2016, men vores knowhow og erfaring, har vi brugt 30 år på at opbygge.

Topmoderne faciliteter

30 års erfaring

Miljøsikring

Mobilitetsservice

PF Biler er et uafhængigt og frit autoværksted

De frie og uafhængige autoværksteder begrænser sig ikke til reparation af nogle få mærker, sådan som de fleste mærkeværksteder.


Mens mærkeværkstederne fokuserer på reparation af ”egne” bilmærker, så har vores mekanikere og autoteknikere specialiseret sig i reparation af Peugeot, Audi, Renault, VW, Fiat, BMW, Citroën, Toyota, Skoda, Volvo, Ford, Nissan, Kia, Honda, Hyundai, Suzuki, Mercedes Benz, Saab, Opel, Jaguar, Mazda, Alfa Romeo, Chevrolet mfl..

Reparation af bil hos PF Biler

Reparationer og services udføres med højeste kvalitet og garanti hos PF Biler. 

Skærpede miljøkrav til autoværksteder

Vores nye bilværksted er bygget i 2016. Ét af vores væsentligste fokusområder har været, at fremtidssikre vores forretning på miljøområdet. Miljøstyrelsen hæver løbende barren for miljøbeskyttelse på værkstederne. PF Biler efterlever alle de skærpede krav om:

  • Håndtering og bortskaffelse af affald og spildolie
  • Luft- og lugtforurening
  • Vandforurening
  • Afstandsregler til forureningsfølsomme områder

Da vi vasker gulvet i hele virksomheden hver dag, kan vi i spøg bede Miljøstyrelsen om at fjerne fodtøjet, når deres repræsentanter kommer på kontrolbesøg på vores autoværksted.

Tætte relationer - bedre service

Vores erfaring viser, at jo tættere relationer, vi har til vores kunder og deres biler, jo bedre kan vi hjælpe med alle behov som bilejer. Det indgående kendskab giver mulighed for, at udføre den bedste reparation og vedligeholdelse, inklusiv total service, som eksempelvis landsdækkende vejhjælp, og i sidste ende med prisgaranti på de samlede bilomkostninger.


Vi har derfor indført vores eget koncept, som vi kalder Mobilitetspartner, der godt beskriver vores vision.