Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Vores lånebiler sikrer 100% Mobilitet

Vi tilpasser os de nye tider, hvor mobilitet er afgørende, for at tilfredsstille dig som moderne kunde. Vi har således lånebil ordning til alle kunder, som kommer ind til vores værksted, skadecenter, erhvervscenter eller vejhjælp.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Vi sikrer din mobilitet hvad enten din bil er kommet til os på grund af:

Reparation

Serviceeftersyn

Forsikringsskade

Ferietjek

PF Skadecenter bruger PF Vejhjælp

Lånebil ved forsikringsskade

Ved forsikringsskade stiller vi en lånebil til rådighed til dig:

  • De første 100 km om dagen er fri – hvorefter prisen er 2 kr. pr. km.
  • Lånebilen bliver leveret med vinterhjul i vinterperioden

Du betaler selv for brændstof. Tanken er fyldt op, når du låner den. Der er en selvrisiko på kr. 3.000,-. For kr. 75,- om dagen (max. kr. 500,-), er selvrisiko kr. 0,-.

Vores mobilitetspartner program yder helt specielle lånebilsbetingelser, som du kan læse mere, ved at klikke på Mobilitetespartner.

lånebil til førstegangsbilejere

Lånebil ved Raparationer og Service

Om lånebil ved serviceeftersyn, reparationer Speed-Tjek og Ferietjek:

  • Her betales 200,- pr. dag inkl. 100 km. – herefter betaler du kun 2 kr. pr. km.
  • Lånebilen bliver leveret med vinterhjul i vinterperioden

Du betaler selv for brændstof. Tanken er fyldt op, når du låner den. Der er en selvrisiko på kr. 3.000,-. For kr. 75,- om dagen (max. kr. 500,-), er selvrisiko kr. 0,-.

Hvornår er min lånebil til rådighed?

Du har en lånebil til disposition, så snart bilen ankommer til PF Biler. Er du uheldig på vejen med en skade på bilen, så den ikke kan køre fra ulykkesstedet, kan vi medbringe en lånebil med vores vejhjælp køretøjer, så du er mobil omgående.
Du skal dog have Safeservice aftale hos PF Biler, hvis bilen er totalskadet, for at have mulighed for gratis lånebil fra ulykkesstedet.

Erhvervsaftale med vejhjælp og bjærgning

Autoværkstedet

Du tilbydes gratis lånebil, når din bil ankommer til vores værksted, ved reparationer, serviceeftersyn, FerieTjek og Speed Tjek. Når du kører væk i vores lånebil, ved du, at din bil er i trygge hænder, på ét af Danmarks største og mest moderne Automester værksteder.

Vejhjælp - en del af PF Biler Safeservice

Vejhjælp

Når uheldet er ude, og du oplever driftstop med bilen, er vores vejhjælp tjeneste hurtigt på stedet. Ofte kan vi hjælpe på uheldstedet med reparationer, batteriskift, hjulskift og lignende.
I mange tilfælde er vi dog nødsaget til at bugsere bilen til værkstedet. I de tilfælde kan vi, hjælpe dig hurtigt videre, hvis du har travlt, ved at have en lånebil med på lastbilen, når vi komme ud til dig.

Buler og ridser på PF Skadecenter

Skade- & Karrossericenter

Har du været uheldig og være involveret i trafikuheld eller er havareret, er du sikret mobilitet med en lånebil, ligeså snart vi ankommer til vores skadecenter. Har du meget travlt, kan vi have en lånebil på laddet af vores redningsbil, når vi kommer ud til uheldstedet.

Trustpilot