Autoværksted nær Århus

Vi er ét af de største og mest moderne autoværksteder på den jyske østkyst – vores værksted ligger lige uden for Århus. 
Vi tilbyder alle former for service og reparation, herunder b.la. almindeligt synstjek, udskiftninger af reservedele, samt større reparationer på skader. Bilen er for mange en central og vigtig del af en velfungerende hverdag. Derfor prioriterer vi altid at hjælpe vores kunder hurtigt og effektivt, så de kan fortsætte trygt på vejene. 

Topmoderne faciliteter

30 års erfaring

100% fabriksgaranti

Mobilitetsservice

Høj kvalitet til en skarp pris

Når du anvender PF biler til reparation og service, er du sikret den samme høje kvalitet og tryghed, som hos et mærkeværksted, dog til en væsentligt lavere pris. Vi har 100 % fabriksgaranti, uanset hvilket bilmærke du kører i. Hvis vi finder fejl på din bil, som er indbefattet af køretøjets nybilsgaranti, sørger vi for at fejlen udbedres inden for garantien og uden beregning. Vores priser er konkurrencedygtige, når der sammenlignes med andre autoværksteder, som ligger nær Århus. En konkurrencedygtig pris betyder dog under ingen omstændigheder, at vi går på kompromis med kvaliteten. 

Tværtimod viser vores anmeldelser, at kunderne oplever stor tilfredshed.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos PF Biler går vi ikke kun op i bilens service – vi går også op i, at du har en god oplevelse. Derfor har vi stor fokus på, at give dig den bedst mulige hjælp til enhver tid. Vælg herunder, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tryghed for vores kunder

Vores mission er at være en bilpartner, som er til stede for vores kunder, i alle deres aspekter som bilejer. Derfor har vi mange faste kunder fra Århus og omegn, som er løbende benytter vores autoværksted. 

Som kunde hos PF, hjælper vi dig med at holde overblikket over aftaler, for både service og eftersyn. Derudover vil du som fast kunde, opleve at vi har et kendskab til din bil, hvilket gør at vi bedre kan vejlede om eventuelle udskiftninger af reservedele eller andre reparationer. 

Vi tilbyder desuden også vejhjælp nær Århus og omegn, som kan transportere dit køretøj til vores autoværksted, hvis behovet for akutte reparationer skulle opstå.