Bugsering uden abonnement

Hos PF Biler skal du ikke have et medlemskab eller abonnement, for at modtage hjælp til at bugsere din bil.
Vi rykker altid ud til akutte forhold og andre bugseringsopgaver. Vi mener at den bedste løsning for vores kunder, er visheden om, at hjælpen er til stede, selvom de ikke betaler mange penge månedligt til et abonnement, som der sjældent er behov for at anvende.
Hos PF Biler er der ingen tillagte gebyrer eller skjulte omkostninger.

Hurtig responstid

30 års erfaring

Bjærgning og fritrækning

Døgnservice 24/7 - 365

PF Vejhjælp er medstifter af bjærgning.dk

Bjærgning.dk er den eneste landsdækkende redningstjeneste som er selvejet. Når uheldet er ude, er nærhed og hurtig respons en afgørende faktor, for at give dig tryghed. Med Bjærgning.dk sikrer vi tilstedeværelse helt ude i lokalområderne.

Stærke bjærgere
Redderne i PF Vejhjælp har over 30 års erfaring med bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Vi assisterer ved alle typer havarier, fastkørsler og uheld, med personbiler, varevogne, landbrugsmaskiner, lastbiler og busser. Vores kompetente bjærgere får hurtigt, effektivt og sikkert dit køretøj trukket fri. Vi står for viderebugsering, hvis der er uoprettelige skader, som ikke kan repareres på stedet.

Bjærgning.dk

Ingen opgave er for stor eller kompleks

Landets hurtigste responstid med vejhjælp

PF Vejhjælp er den eneste uafhængige vejhjælp- og bjærgningstjeneste, som er lokalt forankret i Øst- og Midtjylland. Kun ved at være tæt på kunderne, kan vi være hurtigt på stedet, når behovet er akut. Det skaber ro hos vores kunder.

Du kan få fat på os via ét enkelt klik på hjemmesiden eller på Google. Alle medarbejdere har en teknisk autohjælp- og mekanikerbaggrund, så du uden viderestilling og ventetid, bliver betjent hurtigt og professionelt.
Du kan også kontakte PF Vejhjælp på vores alarmcentral, men vi betjener dig lokalt på kontakttidspunktet. Derved kan du få fat i os øjeblikkeligt, når uheldet er ude.
Det gør os i stand til at levere landets suverænt hurtigste responstid.

Regler for bugsering

Reglerne for bugsering af biler kan være komplicerede for den almene bilist. For at håndtere en bugsering på egen hånd, er det afgørende at både bremse og styretøj er velfungerende på køretøjet. Derudover har det en afgørende betydning, hvor bilen skal bugseres fra og til. Der er nemlig nogle meget vigtige regler, som skal overholdes.

På motorvejen må der ikke anvendes slæbetov. Denne regel findes bl.a. fordi, der er en hastighedsbegrænsning på 30 km/t i forbindelse med en bugsering. En anden afgørende regel, er restriktionerne på den samlede højde, længde og bredde der forefindes mellem den trækkende bil, torvet og køretøjet som skal bugseres. Der er eksempelvis et højdekrav på maks 4 meter, hvilket kan gøre håndteringen problematisk for bl.a. varevogne og andre store køretøjer. 
Hvis du har behov for hjælp til bugsering af bil, er vi altid klar til at hjælpe. Vi har det godkendte udstyr til at håndtere bugseringen af din bil.

 

FAQ

Kræver det planlægning? 
Ved nogle specielle bugseringer og transporteringer, kan vi ikke tilbyde akut assistance, da nogle transportløsninger kan kræve omhyggelig planlægning, tilladelser og følgebiler. Men tøv ikke at rette kontakt til os. Vi har mange års erfaring, og kan yde dig den mest professionelle og sikre transportløsning.

Kan man bugsere en lastbil?
Igennem årene har vi bugseret mange forskellige typer køretøjer og elementer. Bl.a. vindmølle elementer, beboelsesvogne, både, betonelementer, traktorer, lastbiler og busser.

Hvordan flytter man en container? 
Vores redningstjeneste udfører alle typer af bugseringer og maskintransporteringer. Tungt materiel som containere, entreprenørmaskiner, minigravere, rendegravere og alle typer trucks bugseres hver dag, og her råder stationerne over forskellige transportkøretøjer.