Vejhjælp nær Århus hos PF Biler

Har du brug for akut vejhjælp? Ring til os straks på 86 941 990.

Hos os behøver du ikke et abonnement, for at kunne modtage vores hjælp. Vi er altid til rådighed og sikrer hurtig behandling og udrykning, i både akutte og mindre akutte situationer. Vi bestræber os på, altid, at tilbyde vejhjælp til faste priser, uden skjulte gebyrer. Vi mener at vores høje kundetilfredshed, udover vores mange års erfaring, skyldes vores tilgængelighed for kundetyper. Vi ser det ikke som nødvendigt, at vores kunder skal binde sig til et abonnement, for at være sikret vejhjælp, hvis uheldet er ude. Derfor betaler du kun for den service, som du modtager.

Hastighed

Tryghed

Fleksibilitet

Rutine

Kom hurtigt videre med vejhjælp fra PF Biler

Vi har indbygget en unik autoservice til vores vejhjælp- og bjærgningstjeneste. Vi tror på, at du som moderne forbruger, efterspørger en servicepartner, som hjælper med alle behov. Derfor har vi inkluderet flere muligheder for, at du hurtigt kan komme videre:

Akut vejhjælp

Med samarbejdspartnere fordelt i hele landet, sikrer vi hurtig udrykning ved behov for akut vejhjælp. Her kan både være tale om færdselsuheld, fastkørsel, punktering eller andet, som forhindrer dig i at fortsætte din kørsel. Uanset omfanget, har vi altid remedierne til at sikre den rette behandling. Da vi ofte bliver kaldt ud til færdselsuheld og er nogle af de første som ankommer til ulykkesstedet, er vores erfarne medarbejdere altid hurtige til at vurdere omfanget af skader. Samtidigt ved de også, at involverede i et uheld ofte er i en choktilstand. Vi gør derfor altid hvad vi kan, for at du føler dig i trygge hænder, når vi ankommer. Vores akutte vejhjælp kræver intet abonnement.

Kan jeg få vejhjælp?

En opgave er aldrig hverken for stor eller lille, til at vi rykker ud med vejhjælp. Så tøv aldrig med med at ringe efter hjælp, I nogle tilfælde kan vi ved telefonisk vejledning, identificere defekter ved køretøjet og dermed hurtigere afklare proceduren, for den efterfølgende behandling. Vi tilbyder vejhjælp uden abonnement og har samarbejdspartnere fordelt i hele landet, så du er sikret hurtig behandling i dit lokalområde.

Nærhed giver tryghed

Når man leverer et produkt, som kræver omgående assistance, er det vigtigt, at være tæt på. Når det brænder på, skal udrykningen være omgående og effektiv. Vi kører øjeblikkeligt, hvad enten dit køretøj har driftsstop på grund af:

Min bil vil ikke starte

En af de hyppigste henvendelser vi modtager i forbindelse med vejhjælp, er biler som ikke vil starte. Problemet opstår ofte uventet, og kan skyldes flere ting. Det kan, blandt andet, være på grund af frostvejr eller nedslidte autodele. Én af de største synder, er døde bilbatterier. Det er ofte et resultat af, noget så simpelt, som kortere køreture, hvor batteriet ikke når at lade tilstrækkeligt op. Problemet kan ofte afhjælpes ved at have startkabler liggende i bilen, som kan tilkobles et andet køretøj. Hvis dette ikke er muligt, kan du altid kontakte os for vejhjælp. Du behøver ikke noget abonnement. Vi har altid de rette remedier, til at få din bil igang igen. For at undgå tilbagevendende startvanskeligheder, råder vi altid vores bilister til at køre en længere tur, på min. 30 minutter efter starthjælp af et bilbatteri. Dette er for at sikre tilstrækkelig opladning af bilens batteri, som selv oplader ved kørsel.

Fordele

Vi oplever i langt de fleste tilfælde, at vores kunder ikke har et regelmæssigt behov for vejhjælp. Derfor er vores holdning, at et bindende abonnement til vejhjælp, vil være unødvendigt for mange.
Fordelen ved ikke at have et fast abonnement, er at du altid kun skal betale for den service du modtager. Uanset om behovet for vejhjælp er akut eller ej, så bestræber vi os altid på en hurtig behandling af din sag. 
Vi har altid det rette udstyr og bemanding klar til at løse dine opgaver. 

Døgnåben vejhjælp

Et akut opstået behov for vejhjælp, opstår sjældent på et belejligt tidspunkt – derfor sidder vi klar hele døgnet til at rykke ud, så vi kan afhjælpe din situation hurtigst muligt. På den måde er du sikret, at kunne komme videre, enten ved at kunne fortsætte kørslen, eller ved at få dit køretøj transporteret til nærmeste autoværksted – vi har desuden selv et autoværksted.

Hvad koster vejhjælp uden abonnement?

Når du bruger vejhjælp uden abonnement, betaler du kun for den pågældende opgaves omfang. Da dette kan variere mellem vores kunder, hvor nogle måske står med en fastkørt eller forulykket lastbil og andre står med et bilbatteri på deres personbil, som ikke vil starte, har vi som udgangspunkt ikke mulighed for at angive faste priser på hjemmesiden. Men vi sikrer altid, at vores kunder har vished om prisen, inden vi påbegynder vores arbejde. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Hvad gør man, hvis man ikke har vejhjælp?

Hvis du ikke har vejhjælp gennem et abonnement eller en forsikring, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vores service henvender sig udelukkende til bilister, der ikke har et fast abonnement på vejhjælp. Hvis du har behov for vejhjælp uden abonnement, så kontakt os for kyndig rådgivning og en skarp pris.

Kan vejhjælp uden abonnement betale sig?

Vores priser er tilpasset ud fra princippet om, at vores kunder kun betaler for den service de får leveret. Det vil sige, at du som kunde hos os, ikke er tvunget til at betale månedlige udgifter for noget, du måske kun har behov for at anvende en enkelt gang om året, eller måske endda slet ikke får brug for. Derudover tillægger vi hverken renter eller skjulte gebyrer. Dette betyder at vejhjælp gennem os, er en sikker løsning for dig, der ønsker en fair pris og professionel håndtering af dit køretøj.

Kan vejhjælp uden abonnement betale sig?

Reparation på stedet

I de fleste tilfælde kan vores dygtige mekanikere reparere din bil på stedet. De kan bl.a. udskifte dæk, batterier eller yde starthjælp til motoren. Vi gør alt, hvad vi kan for at spare dig for turen til værkstedet. Dog kan skaden i nogle situationer være for stor til, at vi kan yde reparation på stedet. Hvis det ikke er muligt, transporter vi bilen til vores autoværksted, hvor vi kigger fikser den hurtigst muligt.

 

Mulighed for lånebil

Når du anvender vores værksted, har du mulighed for at få stillet en lånebil til rådighed i tilfælde af, at din bil ikke kan repareres med det samme.
Lånebil koster kun 150,- pr. dag inkl. 100 km. (2 kr. pr. ekstra km.)

 

Forebyg behovet for vejhælp

Vi har samlet en liste med 3 gode råd til, hvordan du kan forebygge og beskytte din bil, så du undgår behov for vejhjælp.

  • Vedligehold og service

Det er vigtigt at overholde serviceaftaler for at sikre, at bilens basale dele fungerer som de skal. Et typisk serviceeftersyn indeholder skift af oliefilter,  bremsekontrol og inspektion af dæk og lufttryk.

  • Væsker og motorolie

Sørg altid for, at din bil er fyldt op med både kølervæske, bremsevæske og motorolie. Vi ser ofte, at et nedbrud skyldes mangel på de nødvendige væsker, der sikrer bilens drift – det er derfor en god idé at tjekke væskebalancen jævnligt. Mangel på motorolie er typisk langt værre, da motoren med stor sandsynlighed vil være helt eller delvist ødelagt, når motorlampen begynder at lyse.

  • Sommer- og vinterdæk

Mange ulykker skyldes farlige vejrforhold, primært om vinteren – det er derfor en god ide at huske at skifte til dæk, der er tilpasset årstiden.