Udsynet er én af de vigtigste sikkerhedsfaktorer, når du kører bil. Et stenslag kan gøre dig træt i øjnene, og være et irritationsmoment, som du kan komme til at fokusere på, og derved fjerne fokus fra trafikken. Hvis ikke et stenslag bliver repareret, kan det pludseligt og meget hurtigt begynde at løbe og blive en revne hen over bilruden, hvilket gør udsynet endnu mere begrænset. Vi er medlem af sammenslutningen Ruderep.dk. Det giver os mange fordele, som vi deler med vores kunder:

Gode arbejdsforhold for rengøringskonen

Vinduesviskerne er bilens rengøringskone, som aldrig har fri, og arbejder under ekstreme arbejdsforhold.
Slidte vinduesviskere laver streger på ruden, og nedsætter udsynet. Ubevidst ændrer man siddestilling, for at kunne se ud, hvor ruden er mest klar. Så når du kan se, at rudeviskerne ikke længere visker jævnt på hele ruden og måske endda laver skrabe- og hylelyde, er det tid til udskiftning.

Skal du køre langt, eksempelvis på bilferie, er det derfor vigtigt, at du har viskere, som skaber klart udsyn. I forbindelse med ferietjek udskifter vi viskerne gratis, hvor du kun betaler for selve rudeviskerne.

(CTA)Udskift viskerne, når de ikke længere visker jævnt på hele ruden. Kontakt PF Biler for godt udsyn

Hvornår er stenslag ulovlige? Kilde: Trafikstyrelsen

https://automester.dk/media/1028/stenslag-hvad-siger-loven.jpg?width=440&height=205

Område A

Fjernsigt feltet” er et 30 x 30 cm felt på forruden midt over ratcentrum. Som fører af bilen, er det dit direkte udsyn fremad.

Område B
Område B er et bånd på tværs af forruden med samme højde som område A (30 cm), på begge sider af område A. Område B afgrænses af forrudens midte. Ved én eller flere af nedenstående, kan bilen ikke godkendes ved syn:

Område C
Feltet ligger i fortsættelse af båndet på tværs af forruden med en højde på 30 cm, fra midten af forruden og mod højre. Er én eller begge af følgende til stede, kan bilen ikke godkendes ved syn: