Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

PF Skadecenter er et topmoderne karrosseri- & skadecenter

Vores Skadecenter er godkendt af alle anerkendte forsikringsselskaber i Danmark, til at udføre opretninger og reparationer på karosseri og chassis på alle bilmærker og modeller.
Via Karrosseriogskadecenter.dk modtager vi krav og guidelines direkte fra bilproducenterne. Det kvalificerer PF Skadecenter til at efterleve de krav og forventninger, som udstikkes af forsikringsselskaberne.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Er skaden sket, hjælper vi hurtigt og helt med:

Akut vejhjælp

Hele skaden

Skadesanmeldelse

Din mobilitet

PF Skadecenter hjælper med udfyldelse af skadesanmeldelse

Få hjælp til papirarbejdet

I PF skadecenter inkluderer vores service også vejledning og færdiggørelse af skadesanmeldelsen, den efterfølgende dokumentation og indrapportering.
Vi har i mange år samarbejdet med alle de anerkendte forsikringsselskaber, og kender deres individuelle sagsprocedurer.

Ser her en liste over alle de anerkendte forsikringsselskaber, vi samarbejder med i dag. De danske forsikringsselskaber

Skadecenter er medlem af Dansk Bilbranchråd

Reservedele til din bilmodel

Når din bil oprettes hos os, har du garanti for at sikkerheden opretholdes. Det har du, fordi vi kun bruger originale reservedele og dele i MQSP-klassen. Reservedelene i denne klasse er et kvalitetsstempel som sikrer samme kvalitet som originale dele, der overholder EU´s OE standarder, bare til en markant lavere pris end originale reservedele.

Når vi I vores karosseri- og skadeafdeling udfører karosseriarbejde, skadesopretning og buleudretning på alle bilmærker og modeller, er du sikret minimum den samme kvalitet og sikkerhed, bare til en markant billigere pris.

Efterbehandling-af-bil-efter-skade-på-PF-Skadecenter

Efterbehandling

Efter skadesopretningen og andre reparationer træder efterbehandlingen i gang. Her bliver alle svejsninger, lodninger, nitter og andre samlinger efterbehandlet, malet og rustbeskyttet. Efterbehandlingsprocedurerne skal ligeledes overholde bilfabrikanternes og forsikringsselskabernes krav. Når bilen ruller ud fra PF Skadecenter kan du forvente, at bilen står i mindst den samme stand som før skaden.

Uddannede specialister

En uddannet automekaniker og autotekniker er ikke specialist i opretning af karrosseri og chassis. Det kræver en overbyggende specialuddannelse. Hos PF Biler er vores teknikere på løbende uddannelsesforløb på FTZ´s uddannelsesakademi, som er ét af Danmarks mest respekterede uddannelsescentre i Autobranchen.
For at efterleve de skærpede krav omkring karrosseri og pladearbejde, følger vores medarbejdere løbende Karrosseriteknikeruddannelsen på akademiet, hvor de blandt andet uddannes til at arbejde med de nyeste værktøjer og svejse- og lodningsmaterialer, for at kunne mestre de nyeste sammenføjningsmetoder som lim- og nitteteknik og MIG lodning. Forkert udførelse truer sikkerheden for dig og dine medpassagerer.

Læs mere om de skærpede regler ved karrosseri- og skadesarbejde i denne artikel i Motormagasinet, skrevet af Henrik Nordstrøm Mortensen.

Nye teknologier i bilproduktion udvikler sig eksplosivt

Plade- og karosseriarbejde har fået meget større fokus i den danske værkstedsbranche, fordi bilfabrikkerne i dag producerer biler med deformationszoner, og hvor kabinen er en del af bilens bærende konstruktion. Bilproducenternes nye måde at bygge biler på, øger sikkerheden ved uheld, både for passagererne i bilen, og for andre køretøjer, da bilerne med moderne karrosserikonstruktion har bedre energiabsorbering.
Biler af ældre dato, hvor karrosseriet alene er bærende, har mindre energi absorberingsevne, med ofte katastrofale konsekvenser til følge.
Derfor er selv mindre skadesarbejde, som udretning af buler, på karrosseri og chassis, blevet så sikkerhedsmæssigt komplekst, at det kræver specialuddannede mekanikere, det korrekte værktøj, og de rigtige materialer, for at blive godkendt af bilproducenter og forsikringsselskaber.
Ved sammenstød og uheld kan din bil kan selvfølgelig også få skader på styretøjet og undervognen. PF Biler er ét af Danmarks mest moderne Automester bilværksteder, hvor vi dagligt udfører store og mindre reparationer, som er skaderelaterede.

Vejhjælp - en del af PF Biler Safeservice

Vejhjælp og videretransport

Har du driftsstop i forlængelse af din skade, og bilen ikke kan køre fra stedet, træder PF vejhjælp omgående til og leverer den hjælp du har behov for. PF Vejhjælp er en uafhængig redning- og bjærgningstjeneste, der leverer totalservice med værkstedsservice, skadecenter, til private og virksomheder.

Vi har over 25 års erfaring med vejhjælp og bjærgning i Danmark, så du kan føle dig helt tryk, ved at lade os håndtere transporten af din bil. Vi kan sågar have en lånebil med ud til dig, hvis du har behov for hurtig mobilitet.

lånebil til førstegangsbilejere

Lånebil ved forsikringsskade

• De første 100 km om dagen er fri –
hvorefter prisen er 2 kr. pr. km.

• Mulighed for medtagning af lånebil
til ulykkesstedet

• Lånebilen bliver leveret med vinterhjul
i vinterperioden

Strammere regler om sikkerheden

Karosseriet er ikke bare en skal med maling på. Karrosseriet har mange vigtige funktioner, og sikkerheden er den vigtigste. Selvom biler i dag opbygges, så kabinen indgår i den bærende konstruktion, har Crashtests afsløret, at biler med fejlagtige og billige skadesopretninger gør chassiset markant mere skrøbeligt, med alvorlige konsekvenser til følge.
For af sikkerhedssystemet forbliver intakt efter reparation og opretning, er det udover at bruge originale reservedele, essentielt at mestre de nyeste sammenføjningsteknikker. Dette er især vigtigt, når vi udfører skadesreparation på de nyere bilmodeller.
Læs artikel fra SKAD, om de sikkerhedsmæssige risici ved forkert opretning og skadesarbejde. Klik nedenfor.
Kilden til artikel: SKAD er Danmarks ældste brancheorganisation for opbygning af køretøjer og reparation af autoskader. SKAD kæmper den daglige kamp for højere trafiksikkerhed i Danmark.

Trustpilot