Hjulskifte nær Århus

Vi skifter dæk på alle typer biler, uanset hvilket mærke eller årgang din bil er fra. Vores mekanikere har mange års erfaring og en bred viden indenfor vedligeholdelse samt reparation af biler og de skader, som defekte eller nedslidte dæk kan medføre.

Topmoderne faciliteter

30 års erfaring

Miljøsikring

Mobilitetsservice

Vælg de rigtige dæk til din bil

De fleste bilejere ved, at årstiderne har en afgørende betydning for hvilken type dæk man kører rundt med. Det kan dog være udfordrende at vide, hvilke dæk man skal vælge, fordi både størrelse og kvalitet kan variere. Et dækskifte kræver mange overvejelser om ens kørselsforbrug, og det er derfor en fordel at rådføre sig med nogle eksperter, før man bestiller dæk hjem. Hos PF Biler hjælper vi med at vælge de rette dæk. Vi tilbyder også hjulskift på vores værksted lige uden for Århus.

Helårsdæk eller sommer- og vinterdæk?

Et helårsdæk er designet til at kunne klare forskellige slags vejrforhold. Mange tror derfor, at et helårsdæk er svaret på alle deres problemer, fordi de slipper for at skifte mellem sommer- og vinterdæk. Dette er dog ikke tilfældet for de fleste, da et helårsdæk nedslides endnu hurtigere og generelt giver dårligere greb end vinter- og sommerdæk. Et helårsdæk vil være fordelagtigt for dig, der ikke kører mange kilometer om året, idet du slipper for at tænke for meget over hjulskift og opmagasinering af de dæk, som ikke er i brug.

Skærpede miljøkrav til autoværksteder

Vores nye bilværksted er bygget i 2016. Ét af vores væsentligste fokusområder har været, at fremtidssikre vores forretning på miljøområdet. Miljøstyrelsen hæver løbende barren for miljøbeskyttelse på værkstederne. PF Biler efterlever alle de skærpede krav om:

  • Håndtering og bortskaffelse af affald og spildolie
  • Luft- og lugtforurening
  • Vandforurening
  • Afstandsregler til forureningsfølsomme områder

Da vi vasker gulvet i hele virksomheden hver dag, kan vi i spøg bede Miljøstyrelsen om at fjerne fodtøjet, når deres repræsentanter kommer på kontrolbesøg på vores autoværksted.

Tætte relationer - bedre service

Vores erfaring viser, at jo tættere relationer, vi har til vores kunder og deres biler, jo bedre kan vi hjælpe med alle behov som bilejer. Det indgående kendskab giver mulighed for, at udføre den bedste reparation og vedligeholdelse, inklusiv total service, som eksempelvis landsdækkende vejhjælp, og i sidste ende med prisgaranti på de samlede bilomkostninger.


Vi har derfor indført vores eget koncept, som vi kalder Mobilitetspartner, der godt beskriver vores vision.

Slitage

Det er vigtigt at kontrollere, at dækmønsteret på hjulene overholder de gældende lovkrav for minimum at være 1,6 mm i dybden. Derudover bør man tjekke dæktrykket, da et lavt dæktryk både kan medføre øget forbrug af brændstof og unødig slidtage. Hvis dine dæk har revner, buler eller andre synlige skader, er det vigtigt at skifte til nye dæk hurtigst muligt. Få styr på sikkerheden med et professionelt hjulskift på vores autoværksted nær Århus.

Hvor ofte bør man skifte sine dæk?

Som udgangspunkt vil et dæk være nedslidt efter 40.000-60.000 kilometer. Det anbefales derfor, at man foretager hjulskift ca. hver 2. til 3. år, dette afhænger dog af dine kørselsvaner.

Book tid hos PF Biler

Skal du have skiftet dæk? Giv os et kald på 86 94 19 90, så vil vores venlige personale vil hjælpe dig med at finde en tid, der passer i din kalender.