Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Vejhjælp Danmark
Din lokale vejhjælp – Vi er tæt på dig

Vejhjælp Danmark er en sammenslutning af uafhængige lokale vejhjælp, bjærgning, fritrækning- og autotransport virksomheder, og tilsammen danner vi ét af Danmarks største netværk af professionelle reddere

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Landsdækkende Vejhjælp og bjærgning

Lokalt forankret

Akut assistance med ét klik

Danmarks hurtigst responstid

Værkstedsservice

Om PF Vejhjælp

Landets hurtigste responstid

Vejhjælp Danmark er den eneste vejhjælp- og bjærgningstjeneste i landet, som er tæt forankret i lokalsamfundet. Kun ved at være tæt på kunderne, kan vi være hurtigt på stedet, når behovet er akut. Det skaber ro hos vores kunder.
Du kan få fat på os via ét enkelt klik på hjemmesiden eller på Google. Alle medarbejdere har en teknisk autohjælp- og mekanikerbaggrund, så du uden viderestilling og ventetid, bliver betjent hurtigt og professionelt.
Du kan også kontakte Vejhjælp Danmark på vores landsdækkende alarmcentral, men vi betjener dig lokalt på kontakttidspunktet. Derved kan du få fat i os øjeblikkeligt, når uheldet er ude.
Det gør os i stand til at levere landets suverænt hurtigste responstid.

Unimoggen-en stærk bjærger

Bjærgning og fritrækning

Redderne i Vejhjælp Danmark har over 30 års erfaring med bjærgning, fritrækning og bugsering af alle typer køretøjer. Vi assisterer ved alle typer havarier, fastkørsler og uheld, med personbiler, varevogne, landbrugsmaskiner, lastbiler og busser. Vores kompetente bjærgere får hurtigt, effektivt og sikkert dit køretøj trukket fri. Vi står for viderebugsering, hvis der er uoprettelige skader, som ikke kan repareres på stedet.

 

 

Fuld mobilitetservice med vejhjælp og autoværksted

Vi er den eneste landsdækkende redningstjeneste, som er ejet af autobranchen. Derfor har vi indbygget en unik autoservice til vores vejhjælp- og bjærgningstjeneste. Vi tror på, at du som moderne forbruger, efterspørger en mobilitetspartner, der hjælper med alle behov.

Skræddersyet løsning

Vores assistance bliver skræddersyet til nøjagtig dit behov. Oplever du driftsstop med bilen, henter vi dig, dine kæreste og bilen, og bringer dig derhen, hvor du ønsker. Som selvstændige bilservice virksomheder har vi selvfølgelig også professionelle autoværksteder. Det betyder, at vi kan gøre dit uheld mindre problematisk og væsentligt billigere, end hvis du bruger udelukkende vejhjælp firmaer.

Ingen abonnementsjungle

Vi tilbyder ikke guld, sølv og bronze abonnement. Vi tilbyder i stedet landets billigste priser med prisgaranti, så du kun betaler, når du har behovet. Prisgarantien gælder ved alle vores services:

Vejhjælp

Bjærgning

Fritrækning

Bugsering

Fritrækning af landbrugsmaskiner

Fritrækning af landbrugsmaskiner

Vi hører tit, at landmændene klager over vejret. Men vi ved godt, at det ikke kun handler om vilkårene for deres afgrøder. De ofte meget våde vejrforhold om foråret og efteråret, giver landmændenes maskinel svære arbejdsvilkår i marken, hvor mejetærskeren, gyllevognen eller kornvognen sætter sig fast, og traktoren borer sig ned. Når det sker, så er Vejhjælp Danmarks bjærgningsektion klar med Unimoggen, som virkelig skal sætte hælene i, for at fritrække maskinellet.

Ingen løsning for stor eller kompleks

Bjærgning af landbrugsmaskiner

Bjærgning af Lastbiler

Bjærgning af skovningsmaskiner

Bjærgning af busser

Fritrækning af traktorer og mejetærskere på mark

Fritrækning af lastbiler i grøften

Bugsering af lastbiler

Bugsering af entreprenørmateriel

Bugsering af landbrugsmaskiner

Udtalelse fra medstifter og partner i Vejhjælp Danmark – Peter Faarborg

Vi tror på, at bilejere i dag har brug for nærhed. Ikke mindst når det gælder akut hjælp.
Autohjælp og bjærgningsfirmaerne i Danmark, har igennem 20 år, gennemført en centraliseringsplan, hvor de flytter servicen længere og længere væk fra kunderne.
Det mener vi, i Vejhjælp Danmark, er den forkerte vej at gå. Fordi én, for kunderne, meget afgørende faktor, når uheldet er ude, er tryghed og hurtighed.
Vi mener, at vi skal være synlige helt ude i det fjerneste hjørne af Danmark. Kun på den måde kan bilejere og erhvervsdrivende, føle en nærhed der giver tryghed.

Trustpilot