Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Erhvervsservice med vejhjælp

PF Erhvervscenter tilbyder en komplet pakke af serviceydelser, der hjælper din virksomhed til optimal driftsøkonomi og mobilitet. Som Jeres samarbejdspartner indenfor drift af bilflåden sikrer vi, at din virksomhed altid har en dedikeret Mobilitetspartner til rådighed, der hjælper igennem hele processen – fra erhvervelse til fornyelse.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
PF Biler sikrer, at hjulene drejer rundt i Dansk Erhvervsliv

Skræddersyet løsning

Mobilitetsgaranti

Unik vejhjælp

Prisgaranti

Ferietjek af bilen på PF Bilers autoværksted

Erhvervsaftale for hele virksomheden

Vi har sammensat et professionelt virksomhedskoncept, hvor din virksomhed, ud over bilparken, kan tilbyde medarbejderne en lukrativ værkstedsordning, der inkluderer service, landsdækkende vejhjælp og Leasing.

lånebil til førstegangsbilejere

Erhvervsaftale med værkstedsservice og vejhjælp

Du finder ingen serviceaftale i Danmark, som indeholder samme serviceniveau og vejhjælp. Hvordan kan vi det? Det kan vi, som ét af landets største Automester værksteder og PF Vejhjælp.

Vi udnytter det bedste fra de to organisationer, til at skabe en komplet bilservice, der skaber værdi, for din virksomhed og dine medarbejdere. Den gode forretning, er når bilen kører på vejen igen inden for én arbejdsdag.

Mobilitet er god forretning

Når vores biler og lastbiler er på vejen, skaber det omsætning. Det tænker vi også er tilfældet i din virksomhed. Da det koster mange penge, når bilerne står stille, er autohjælp meget efterspurgt i vores firmaaftaler. I  Erhvervsaftalen stiller vi derfor biler og varebiler til rådighed ved:

Driftsstop
Punktering
Uheld
Service
Reparationer
Tyveri
Brændstof

Vi tilbyder naturligvis også autohjælp for de medarbejdere, som tager imod tilbuddet om, at indgå i din virksomheds Erhvervsaftale med PF Biler.

Løsning designet til din virksomhed

Hele vores forretning handler om nem og enkel mobilitet, så man ikke skal bruge tid og ressourcer som bilejer – og det gælder selvfølgelig også for vores erhvervskunder. Hos PF Biler samles servicen af hele vognparken. Vi sammensætter en skræddersyet løsning til dig, så du er 100 % serviceret inklusiv vejhjælp, med prisgaranti.

Prissikkerhed

Du har budgetsikkerhed i hele løbetiden. Det betyder, at du er sikret imod ubehagelige ekstraregninger. Vi kan ikke sikre imod havari og skader, men vi kan til gengæld hjælpe omgående, når uheldet er ude. Både hvis du har leasing eller købsaftale hos os, eller hos andre, hvor du mangler den fulde service med landsdækkende vejhjælp.

Bilværksted med garanti

Vi servicerer alle biler med fabriksgaranti. Din bilflåde bevarer fabriksgarantien, når du foretager service og reparationer hos os. Vi indkøber vores reservedele hos FTZ, som udelukkende leverer dele af EU godkendt OE standard. Det er din kvalitetsgaranti. Så uanset hvilke bilmærker bilparken består af, så er vores stempel i servicebogen lige så sikker, som et stempel fra et mærkeværksted. Du er derfor sikret samme høje kvalitet, til en væsentlig lavere pris.  Finder vi fejl på bilerne, som er indbefattet af nybilsgarantien, sørger vi for, at fejlen udbedres, indenfor garantien, uden beregning.

Samme service på medarbejdernes private biler

Vi tilpasser vores totalservice til din virksomhed og dine medarbejdere, om du har 5 biler eller 50 køretøjer i bilparken. Vores firmaaftale indeholder serviceeftersyn, vedligeholdelse, reparationer og landsdækkende vejhjælp.

PF Erhvervsservice er uden sidestykke i Danmark:

 • Stor erfaring med service til virksomheder
 • Mobilitetsgaranti – Altid kørende
 • Afhentning og aflevering
 • unik vejhjælp og bugsering
 • Erhvervskunder har allokeret plads til akutte behov
 • Servicereparationer bliver foretaget samme dag
 • Lånebiler ved reparationer
 • Prissikkerhed på hele serviceaftalen
 • Speed Tjek – Omgående diagnose og reparation
 • Altid åben → ét telefonnummer
 • Autoriserede serviceteknikere med specialkompetencer inden for erhvervsbiler
 • Ferietjek af medarbejdernes biler
 • Dækskifte
 • Reparation af stenslag
 • Dækhotel
Erhvervsservice med vejhjælp

PF Vejhjælp

Ved akutte behov, garanterer vi omgående afhentning. Kontakt os enten via telefon, chat eller Messenger, og vi går straks i aktion. Vi ved, at det koster penge at bilen står stille, så derfor er vejhjælp et vigtigt parameter i vores firmaaftaler. Vi har ligeledes allokeret plads på værkstedet til akutte reparationer, så bilen hurtigt kan komme på vejen igen. Tager reparationen længere tid, stiller vi naturligvis alternativ transportmiddel til rådighed.

PF Biler autoværksted udfører arbejde for virksomheder

Bilværksted

Vi har allokeret ressourcer på værkstedet til akutte reparationer, så bilen hurtigt kan komme på vejen igen. Tager reparationen længere tid, stiller vi naturligvis alternativ transportmiddel til rådighed.
Vores SpeedTjek service inkluderer også skader, som er indbefattet af nybilsgarantien, som eventuelt kræver kontrol eller udførelse hos forhandleren. Den service tilbyder vi helt gratis.

PF Skadecenter bruger PF Vejhjælp

PF Skadecenter

Vi ved hvor vigtigt mobiliteten er for din virksomhed. Vi har derfor allokeret ekstra kapacitet, så vi hurtigt kan reparere bilerne, hvis bilflåden får akutte skader ved uheld.
Får bilerne et akut nedbrud, garanterer vi omgående afhentning, hvor vi medbringer lånebil til nedbrudsstedet. Kontakt os enten via telefon, chat eller Messenger, og vi går straks i aktion.

Trustpilot