Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Benyt vores SPEED-TJEK ved akutte bilproblemer

Viser bilen sygdomstegn, kan du benytte vores SPEED-TJEK, og få assistance inden for 10 minutter!

Vi ved hvor vigtigt din mobilitet er for dig. Vi har derfor allokeret kapacitet på værkstedet, så vi hurtigt kan stille en diagnose og reparere din bil. Hvis vores Speed Tjek afslører fejl eller skader, der kræver reparation, sikrer vi din mobilitet med en lånebil.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Speed Tjek ved akutte bilproblemer

Hvis en advarselslampe pludselig lyser – hvis bilen siger en mærkelig lyd, eller ikke vil starte, så får du stillet en hurtig diagnose. Hvis fejlen er mere kompliceret, tilbyder vi dig en lånebil, så du kan komme hurtigt videre. Imens foretager vi en grundigere gennemgang af bilen.
Det inkluderer også skader, som er indbefattet af nybilsgarantien, som eventuelt kræver kontrol eller udførelse hos forhandleren. Den service tilbyder vi helt gratis.
Har du ikke mulighed for at få bilen til vores bilværksted, kan du blot kontakte os, så hjælper vi dig omgående.

Speed tjek med vejhjælp

PF Vejhjælp

Vi henter og bringer
Har bilen driftsstop, så du ikke har mulighed for at komme til værkstedet, kan du blot kontakte os, så henter vi dig og din bil omgående. Har du meget travlt, kan vi have en lånebil med ud til dig, på laddet af lastbilen.
Det betyder, at du altid er mobil, selvom uheldet er ude. Vi bringer din bil tilbage til autoværkstedet, og sætter en autotekniker til at kigge på bilen inden for 10 minutter, uanset biltype.

lånebil til førstegangsbilejere

Lånebil

Viser vores Speed Tjek, at bilen kræver en nøjere diagnose og efterfølgende reparation, der måske kræver bestilling af specielle reservedele, garanterer vi din mobilitet med en lånebil. Vi begynder reparation så snart vi har de bestilte reservedele, så du har din bil tilbage inden for én arbejdsdag.
Du behøver ikke bekymre dig om din mobilitet, når du er kunde hos PF Biler.

Om PF Erhvervscenter

Samme Speed service til private og virksomheder

Virksomheders mobilitet skaber omsætning. Kører bilerne ikke koster det penge. Vores Speed Tjek er derfor højt værdsat hos vores erhvervskunder, som, ved driftsstop, har en tekniker til at undersøge bilen, indenfor 10 minutter efter ankomst til autoværkstedet. Kræver bilen raparation stiller vi naturligvis en lånebil til rådighed.

Du kan fange os på alle platforme

Har du brug for vores speed Tjek service har du sandsynligvis et akut problem, som kræver hurtig kontakt. 
Hos PF Biler bruger vi alle de moderne kommunikationskanaler, så vi løbende kan informere dig om bilens tilstand, enten via Facebook, Messenger eller SMS. Og vi betjener også stadig de gamle metoder, som E-mail og telefonopkald. Det betyder, at du altid har en fagmand til at kigge på din bil inden for 10 minutter uanset biltype. Jow jow her hos os, er vi skam med på beatet 🙂

Trustpilot