Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

PF Biler er et fuldservice autoværksted. Hva’ betyder det så?

Jo det betyder, at vi reparerer alle biler, uanset mærke, alder og type, med 100% Fabriksgaranti og 3 års garanti på alle reservedele. Vores autoværksted er nybygget i 2016, men vores knowhow og erfaring, har vi brugt 30 år på at opbygge.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Reparationer og services udføres med højeste kvalitet og garanti hos PF Biler

Motor & Gearkasse

Bremser & Styretøj

Batteri & Strøm

Motorfejl & Fejllæsning

Dæk & Fælge

Udstødning

Ruder & Viskere

Aircon & Klimaanlæg

FerieTjek - en del af Mobilitetspartner

PF Biler er et uafhængigt og frit autoværksted?

De frie og uafhængige autoværksteder begrænser sig ikke til reparation af nogle få mærker, sådan som de fleste mærkeværksteder.
Mens mærkeværkstederne fokuserer på reparation af ”egne” bilmærker, så har vores mekanikere og autoteknikere specialiseret sig i reparation af Peugeot, Audi, Renault, VW, Fiat, BMW, Citroën, Toyota, Skoda, Volvo, Ford, Nissan, Kia, Honda, Hyundai, Suzuki, Mercedes Benz, Saab, Opel, Jaguar, Mazda, Alfa Romeo, Chevrolet mfl..

lånebil til førstegangsbilejere

Lånebil

Danskerne er de mest produktive mennesker i verden. Det er vi, fordi vi udnytter vores tid effektivt. Ventetid og immobilitet  skader effetiviteten.

Det er på baggrund af den virkelighed, at PF Biler har udviklet vores Mobilitetsprogram, som garanterer kunderne 100% mobilitet. Bruger du vores autoværksted til reparationer, har du en lånebil til disposition, så snart bilen ankommer til værkstedet. Er du uheldig på vejen med en skade på bilen, så den ikke kan køre fra ulykkesstedet, kan vi medbringe en lånebil med vores vejhjælpskøretøjer, så du er mobil omgående.

Dit værkstedsvalg

Du opfordres måske til at søge til et mærkeværksted, efter dit mærkevalg, men i sidste ende ligger beslutningen om, hvem der skal rode med din bil, hos dig selv. SÅ hvis du vil sikre den højst mulige kvalitet og garanti, men til en markant lavere pris, så søg til et uafhængigt autoværksted.
Hvis du vil høre mere om alle de mange tillægsydelser, som vi tilbyder, så lad os ringe op. Du kan også skrive til os i Messenger. Jow Jow, hos PF Biler er vi skam med på beatet 🙂

Topmoderne Autoværksted

PF Biler ejer de nyeste værktøjer, og vi reparerer og servicerer alle mærker, med samme professionalisme og kompetence uanset bilmærke.

Miljøsikring

Vores splinternye autoværksted lever op til de strengeste krav om Miljøbeskyttelse. Efter en lang dag med mange reparationer bliver gulvet vasket og spildevandet bliver forsvarligt bortskaffet.

Vi er stolte af vores medarbejdere

Vores medarbejdere består af et forenet, talentfuldt og forberedt hold af mennesker, der ser PF Biler som den bedste i branchen.
Medarbejderne hos PF Biler er ikke kun fagfolk med høj knowhow og kompetencer inden for deres felt. De er også uddannet(af Peter) i kundeservice. Når du møder os, vil du mærke et signal om, at vi ønsker at hjælpe, og gøre en forskel for dig og din bil.

Speed Tjek

Kræver din bil hurtig reparation, garanterer vi et diagnose tjek inden for 10 min. Er skaden mere omfangsrig, og kræver nærmere gennemgang, hvor der måske kræves specielle reservedele, får du en bil, så du er mobil, imens vi tager os kærligt af din bil.

Reparation af bil hos PF Biler – et sikkert valg

 • Topmoderne Faciliteter
 • Dokumenteret prisgaranti
 • 100% Fabriksgaranti på service og reparationer
 • 30 års erfaring
 • Miljøsikring
 • 3 års garanti på alle reservedele
 • Danmarks dygtigste fagfolk
PF Biler er et frit automester værksted

Automester

Automesterkæden er en stærk partner, hvis vi skal tilbyde en samlet mobilitetsservice som lever op til de skærpede krav om garanti og kvalitet.
Udover uddannelsesforløb og OE godkendte reservedele, der sikrer 100 % fabriksgaranti, yder Automester en lang række kundefordele, som vores kunder drager udbytte af.

 • 100% Fabriksgaranti
 • 3 års garanti på reservedele
Skadecenter er medlem af Dansk Bilbranchråd

100% Fabriksgaranti

Landets dygtigste fagfolk sikrer dig præcis den samme garanti, som hvis du valgte et fordyrende mærkeværksted, til at reparere din bil.
Vi indkøber vores reservedele hos Danmarks største reservedelsgrosssist FTZ. Alle de reservedele vi anvender, ligger i MQSP klassen, der står for “Matching Quality Spare Parts”.
Det sikrer dig 3 års garanti på alle reservedele. Det betyder, at din bil opretholder den højeste kvalitet, til en væsentlig lavere pris.

PF Skadecenter bruger PF Vejhjælp

PF Skadecenter

PF Karrosseri- og Skadecenter er godkendt af alle anerkendte forsikringsselskaber, til at udføre opretninger og reparationer på karosseri og chassis på alle bilmærker og modeller.

Når uheldet er ude, hjælper vi med:

 • Hele skaden
 • Dokumentation til forsikringsselskaber
 • Fuld mobilitet
 • Vejhjælp
Trustpilot