Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Dansk Bilbrancheråd → Din Sikkerhed

PF Biler er medlem af DBR – Dansk Bilbrancheråd. DBR er Danmarks største brancheorganisation i Autobranchen.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Dansk Bilbrancheråd

Fordele for dig og os

DBR hjælper os til at drive en bedre forretning, og bidrager til at give de frie autoværksteder i Danmark de bedste rammevilkår. Medlemskabet af DBR betyder, at PF Biler automatisk er omfattet af Bilklage.dk 

Din Sikkerhed

Konkret betyder vores tilknytning til DBR, at du er sikret, hvis vi ikke gør vores arbejde med din bil godt nok. Ikke bare fungerer organisationen som din forbruger-klageinstans, men de dækker ligeledes dit tab.

Bilklage.dk drives i samarbejde med de to største brancheorganisationer, Dansk Bilbrancheråd og Bilbranchen Danmark, samt Danmarks største forbrugerorganisation FDM – Forenede Danske Motorejere. Nævnet er udpeget til, at behandle forbrugerklager vedrørende køb og reparation af biler.

Skadecenter er medlem af Dansk Bilbranchråd

PF Skadecenter

Vi er et topmoderne Karrosseri- og skadecenter, som er godkendt af alle anerkendte forsikringsselskaber i Danmark, til at udføre opretninger og reparationer på karrosseri og Chassis, på alle bilmærker og modeller.

Ferietjek af bilen på PF Bilers autoværksted

PF Erhverv

PF Biler tilbyder Erhvervsservice uden sidestykke i Danmark. Vores erhvervsaftaler dækker hele virksomheden og dens medarbejdere. Aftalen inkluderer værkstedsservice, unik vejhjælpsassistance og Skadecenter. PF Erhverv sikrer virksomhederne 100% Mobilitet.

Vejhjælp - en del af PF Biler Safeservice

PF Vejhjælp

PF Vejhjælp har i 30 år kørt akut autohjælp og bjærgning. Da mange uheld og havarier involverer mennesker, behandler vi hver enkelt assistance, med fokus på de involveredes behov.

Trustpilot