Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Automester er Danmarks største sammenslutning af frie bilværksteder

Vi har valgt Automester, fordi deres efteruddannelsesprogram sikrer, at vores mekanikere, som er specialister på hver deres felt, bliver opdateret med den nyeste udvikling indenfor autoteknik. Det er nødvendigt for at servicere
og reparere alle køretøjer uanset bilmærke, inklusiv de helt nye biler.

Jeg vil gerne ringes op Alle felterne skal udfyldes.Send over messenger Vi svarer inden for 5 min.
Klik på logoet for at sende en besked.

Skriv til os Alle felterne skal udfyldes.
Mange fordele med Automester

Automesterkæden er en stærk partner, hvis vi skal tilbyde en samlet mobilitetsservice, der lever op til de skærpede krav om garanti og kvalitet.
Udover uddannelsesforløb og OE godkendte reservedele, der sikrer 100 % fabriksgaranti, så giver Automester os adgang til:

OE godkendte reservedele med 3 års fabriksgaranti

Efteruddannelse

Nyeste teknologier

Avancerede IT systemer

Certificeringer

Fordelsklub for kunderne

Danmarks største netværk af frie værksteder

Tilbudskampagner

PF Biler autoværksted udfører arbejde for virksomheder

Kvalitet og sikkerhed

For dig betyder vores samarbejde med Automester, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder. I mere end 30 år har vi betjent danske bilejere på vores bilværksted, Karrosseri- og Skadecenter samt vejhjælp. Samarbejdet med Automester gør, at du er sikret en mobilitetspartner, der lever op til tidens krav til kvalitet og service.
Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang. Hos PF Biler bevarer du fabriksgarantien, uanset hvor du har købt din nye bil.

lånebil til førstegangsbilejere

Automester – hvem og hvad?

AutoMester blev grundlagt i 1993, og har vokset sig landsdækkende med over 400 autoværksteder og 1100 faguddannede mekanikere og autoteknikere. Automesterkæden er ejet af FTZ Autodele og værktøj A/S, som er Danmarks største leverandør af kvalitetsreservedele og værktøj til autobranchen.

Vores tilknytning til Automester sikrer dig 100% fabriksgaranti og 3 års garanti på alle reservedele.

Automester er fuld af fordele

Vi er medlem af Automester kæden, ikke fordi Automester er Danmarks største værkstedskæde, men ganske enkelt fordi det er den mest professionelle værkstedskæde, som tilbyder flest services til de danske bilejere.

Automester sikrer garantien

Automester kræver, at autoværkstederne i kæden kun bruger OE godkendte reservedele, for at kunne opretholde nybilsgarantien ved serviceeftersyn og reparationer. Automester hjælper os ligeledes med hele tiden, at være opdateret omkring nye og forbedrede teknikker og værktøjer på autoværkstedet, for at kunne efterleve nye lovgivninger og krav fra bilfabrikkerne.

Trustpilot