Single.php Miljø og bæredygtigt Autoværksted og skadecenter -
Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Miljø og bæredygtigt Autoværksted og skadecenter

Hos PF Biler og skadecenter værner vi om miljøet. Vi sørger for, at alt miljøfarligt affald bliver forsvarligt håndteret. Vi arbejder vi sammen med de bedste miljøaffaldsfirmaer i branchen, så vi sikrer korrekt håndtering af spild olier, batterier, defekte reservedele og dæk. Alle vores tryksager som plakater og brochurer bliver ligeledes altid trykt på miljøvenligt papir og vores vandflasker er lavet af genbrugsplast – til gavn for mennesker og miljøet.

Så der er ikke noget, der bare bliver væk, når du reparerer og servicerer din bil hos PF Biler. Du kan du være sikker på, at alle de reservedele og olieprodukter, vi udskifter, bliver håndteret med omtanke. Affaldet bliver opbevaret i specialdesignede beholdere, der er under en løbende kvalitetskontrol af Teknologisk Institut.

brugte oliefiltre

Billede: brugte oliefiltre

Og mest muligt bliver genbrugt. Oliefiltre og genanvendelige metaller sendes til fjernvarme, hvor metallerne i filtrene smeltes om, og genanvendes som nye råvarer, Derudover bliver olieindholdet brændt i et højtemperaturforbrændingsanlæg, og omdannes til EL og fjernvarme.

Trustpilot