Single.php PF Biler optimerer forretningen til fremtiden -
Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

PF Biler optimerer forretningen til fremtiden

Som et frit og uafhængigt autoværksted, skadecenter og servicecenter for private og virksomheder i Danmark skal vi arbejde rigtig hårdt, og følge udviklingen, hvis vi ønsker at bevare vores position i autobranchens eftermarked, der topstyres mere og mere af de store og magtfulde bilproducenter.

I PF Biler betragter vi os selv som en seriøs og kompetent virksomhed. Og vi er priviligeret af mange tilfredse og glade kunder.

Med de store forandringer som autobranchen gennemgår i disse år, med bildata, EL og hybrid og teknologisk udvikling, skal vi som seriøst autoværksted holde tungen lige i munden, og reagere hurtigt, når der træffes politiske beslutninger omkring eksempelvis grønne miljømæssige beslutninger omkring EL-drevne biler.

Vi optimere forretningen med de nyeste værktøjer og installationer, så kunderne kan være sikker på, at vi servicere og reparere deres el eller hybridbil forsvarligt og sikkert. Men vi skal også kunne vejlede om bæredygtig kørsel og de miljøforbedringer som din nye el elle hybridbil er bygget med.

Det er en stor mundfuld for os, at rummer nye begreber og udtryk som convenience og bæredygtighed. Derfor har vi brug for samarbejdspartnere, til at hjælpe os med optimering af forretningen, for at kunne yde en forsvarlig og professionel service af el og hybridbiler. Da vi har valgt Automester som kædepartner er det oplagt, at vi vælger Automesters E+ program. Programmet inkluderer teknisk oplæring af medarbejdere og convenience program.

Så overlad trygt din el eller hybridbil til os. Vi behandler alle biler med omhu og respekt.

Trustpilot