Single.php Batteriproblemer er årsag til flest bilnedbrud! -
Vi har åbent fra 07.30 til 16.30 - Ring på 86 941 990
Ring for vejhjælp - 86 94 19 90
Klik på nummer og det ringer op

Batteriproblemer er årsag til flest bilnedbrud!

Vidste du at batteriproblemer er skyld i flest bilnedbrud? Hvert 3. bilnedbrud i Europa skyldes batteriet, viser en stor tysk undersøgelse. ADAC, der er den tyske pendant til FDM har lavet en grundig undersøgelse, på baggrund af over 4 millioner bilnedbrud, hvor 33 % er forårsaget af problemer med bilbatteriet.

JEG HAR EN NY BIL, SÅ DET SKER JO IKKE FOR MIG..!
Batterierne i nye biler belastes kraftigt i takt med, at bilerne udstyres med flere og flere energibelastende systemer og installationer, som:
– Aircondition og klimaanlæg
– Sensorer
– Kørecomputer
– Medieafspillere
– Overvågningssystemer
– GPS
– Xenon lys
– Sædevarme

EN GOD BEGRUNDELSE TIL AT BESØGE MOSTER NORA!
Bilister som ikke kører i bilen hver dag, eller kun kører korte ture, vil ofte få problemer med bilbatteriets strømevne og holdbarhed. Bruges batteriet ikke, opstår der det man kalder “sulfatering” i batteriet. Forenklet fortalt, så hærdes blysulfatet i batterierne omkring minuspolen. Det betyder at den elektriske strøm bliver svagere, og du får startproblemer. Men hvorfor opstår “sulfatering”? Det opstår hvis batteriet ikke aflader og oplader, altså hvis bilen ikke er i gang. Nu skal man jo ikke bare køre i sin bil for batteriets skyld, men du kunne jo overveje, om ikke moster Nora gav en kop kaffe på søndag 🙂

VINTEREN ER HÅRD VED BILBATTERIER!
Når nattefrosten sætter ind halveres batteriets kraft. Vi er ikke alle velsignet med en opvarmet garage, så når temperaturen falder til under frysepunktet, så mister bilbatterier markant strømeffekt. Frosten alene betyder en strømreduktion på 50%. Er dit bilbatteri 3-5 år gammel, er der reel sansynlighed for, at du får brug for PF Vejhjælp 🙂

KØR EN TUR FORBI PFBILER INDEN FERIEN – VI TILBYDER GRATIS BATTERIKONTROL I HELE VINTERHALVÅRET!
I videoen nedenfor kan du lære, hvordan du skal bruge dine startkabler, hvis bilen ikke vil starte, Hvis du skal på kør-selv-ferie anbefaler vi dog, at du får tjekket batteriet.

Trustpilot